[1] klädsel i läder/PVC

[2] ProPILOT är tillgängligt på ett begränsat urval av bilar och endast i kombination med automatisk växellåda. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast för körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navilink stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa av vägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen.

[3] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma kör- och säkerhetsfunktioner. Det är alltid föraren som bär det yttersta ansvaret. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissans tekniska lösningar, tala med din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se

[4] För att använda NissanConnect-tjänster behöver du registrera ett NissanConnect-användarkonto och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect, krävs en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt ett SIM-kort för både samtals- och datatrafik med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster kräver mobilnätstäckning.

[5] Tillgängliga funktioner beror på version - kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad).

[6] e-POWER kommer våren 2022

[7] Kunden behöver ett konto på Amazon®/Google™ för att använda funktionen.

[8] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[9] Apple CarPlay® is a feature provided by Apple Inc. and may be unavailable in certain environments. For reasons beyond Nissan's control, Apple CarPlay® may be unavailable in your country or may lack certain features. Nissan disclaims responsibility for the unavailability or lack of certain features of Apple CarPlay® in your vehicle.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande.