[1] Utökad stop-/startfunktion när bilen rullar i friläge är endast tillgänglig på version med automatisk växellåda.

[2] klädsel i läder/PVC

[3] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor relaterade till Nissans teknologier, vänligen kontakta din Nissan-återförsäljare. 

[4] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[5] ProPILOT Assist med Navi-link finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist med Navi-link är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen Systemet ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke.  Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok.

[6] Amazon, Alexa och alla relaterade varumärken tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag
[7] Kunden behöver ett konto på Amazon/Google™ och Wi-Fi eller 4G-anslutning för att använda funktionen. 

[8] För att använda NissanConnect-tjänster behöver du registrera ett NissanConnect-användarkonto och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS eller Android operativsystem och ett SIM-kort för datatrafik från din mobiloperatör.  Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning.

[9] Tillbehör som visas kan vara standard och/eller tillval och endast på utvalda versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).