EN UNIK ELEKTRIFIERAD KÖRUPPLEVELSE

Nissan Qashqai med e-POWER-teknologi

Kampanjpris från 280 300 kr (*) (ord. 317 800 kr)

 

Privatleasing från 3 795 kr/mån (**)

DESIGN

En otrolig utveckling

2007 uppfann Nissan Qashqai - en crossover som kombinerade en kompakt halvkombi med en funktionell SUV. Nu får du möta nya Nissan Qashqai! Med en kraftfull stance, skarp LED-belysning och massiva 20'' lättmetallfälgar, i en aerodynamisk kompakt kaross, tillhandahåller Nissan Qashqai återigen en ny vision.

qashqai interior

INTERIÖR OCH LASTUTRYMME

Även det praktiska är förförande

Imponeras av lädrets kvalitét (1) och förar- och passagerarstol med massagefunktion. Upptäck det ännu större lastutrymmet med olika anpassningsbara kombinationer. När du ser den rymliga interiören kommer den kännas helt oemotståndlig.

Nissan Qashqai - Drivlinornas prestanda

e-POWER

e-POWER ger en riktig EV-upplevelse

Nissan Qashqai e-POWER är extra effektiv vid stadskörning och erbjuder en jämnare, tystare och framför allt mer bränsleeffektiv körning tack vare EV-läget och e-Pedal Step-teknologin.

Välj din Qashqai

MÅTT

Nissan Qashqai

En rymlig interiör, en kompakt exteriör för enkel manövrering i stan. Generöst bagageutrymme och enkel åtkomst.

1/2 Mått

A - Höjd: 1 625 mm<br> B - Längd: 4 425 mm<br> C - Bredd: 1 835 mm (exkl. speglar)

Nissan Qashqai vy framifrån

1/2 Bagagevolym

A - Bagagevolym, upp till 504 liter max. exkl. bagageskivor<br> B - Upp till 1 447 liter med nedfällda baksäten

Nissan QASHQAI konstruktion översikt

1/2 Bagageutrymme

A - Bagageutrymme max längd (med nedfällt baksäte): 1 621 mm<br> B - Bagageutrymme max. bredd: 1 100 mm

Nissan QASHQAI vy bakifrån
Nissan QQ -SV - Hero

SPECIALVERSION

Exklusiva Qashqai Black Edition med e-POWER

När du föredrar eldriven körning med stil, komfort och personlig touch – välj exklusiva Qashqai Black Edition med unik e-POWER-teknologi.

Nissan Qashqai e-POWER omgiven av gnistor

UPPLEV e-POWER

Upplev e-POWER

Alla som för första gången provar e-POWER känner att de kör något speciellt. Upptäck en unik, elektrifierad körupplevelse.

ASSISTERAD KÖRNING

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility (4) gör körningen tryggare och mer uppkopplad. Din uppmärksamhet ökar och du får assistans vid behov.

1/2 ProPILOT Assist med Navi-Link (3)

Gör din pendling enklare genom att spara dina förinställda avstånd till framförvarande fordon och håll dig centrerad i ditt körfält.

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D-illustration

1/2 10.8’’ Head-Up Display i vindrutan (HUD)

Head-Up Display visar bl.a aktuell gällande hastighetsbegränsning via en bildprojektion på vindrutan rakt framför föraren (9).

Nissan Qashqai Head-Up Display

1/2 12,3'' FULL TFT

Det digitala instrumentklustret på 12,3'' ger möjlighet att anpassa skärmen efter dina personliga behov.

Nissan QQ Interiördetalj av instrumentpanel

1/2 Assisterad körning och säkerhetsteknik

En komplett uppsättning teknologier som håller koll på allt som händer runt omkring bilen.

Nissan QQ Intelligent filbytesvarnare Förenkla 3D

ANSLUTBARHET

Anslut dig till världen

Med smidig uppkoppling har du hela världen inom räckhåll – använd dina fingrar eller din röst. Avancerad smartphoneintegrering och sladdlös laddning gör vardagen lite enklare..

1/2 SMARTA VARNINGAR

Få varningar när bilen lämnar ett geografiskt område, överskrider en viss hastighet osv (5).

Nissan Qashqai telefonhantering med en hand

1/2 FJÄRRKONTROLLTJÄNSTER

Håll dig uppkopplad och dra nytta av sladdlös laddning, som är perfekt för din kompatibla smarttelefon.

Nissan Qashqai sladdlös laddning

1/2 FÖRBÄTTRADE KARTOR OCH TRAFIKINFORMATION I REALTID

Nissan Qashqai ger dig möjlighet att planera din rutt med TomTom-kartor och trafikuppdateringar som hjälper dig att undvika köer. (6)

Nissan Qashqai inre instrumentkluster

TILLBEHÖR

Välkomna din personliga stil

Med sin innovativa design är livsstilstillbehören till Nissan Qashqai perfekta för livet i stan, eller för en tur på landet med familjen.

1/2 Exteriör styling med Elegance-pack

Lägg till något extra med smakfulla kromade detaljer.

Nissan Qashqai dekorlist bak

1/2 Dragpaket

Utöka familjeäventyret - ta med fyrhjulingen, husvagnen eller båten.

Nya Nissan Qashqai - kvalitetsmattor och vändbar bagagerumsmatta

1/2 Protection Pack

Njut av mer komfort samtidigt som du skyddar interiören i din Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai taklastbågar med snabbfäste

Bygg din perfekta Nissan QASHQAI

Konfigurera din perfekta version. Välj mellan en mängd olika karossfärger och utrustningsnivåer. Nissan Qashqai har aldrig bara handlat om att smälta in.

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

(*) Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.


(**) Avtalstid: 36 månader, 4500-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. Gäller fram till 30.06.2024. Med reservation för eventuella ändringar.

[1] Utökad stop-/startfunktion när bilen rullar i friläge är endast tillgänglig på version med automatisk växellåda.

[2] klädsel i läder/PVC

[3] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor relaterade till Nissans teknologier, vänligen kontakta din Nissan Agent. 

[4] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[5] ProPILOT Assist med Navi-link finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist med Navi-link är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen Systemet ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke.  Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok.

[6] För att använda NissanConnect-tjänster behöver du registrera ett NissanConnect-användarkonto och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS eller Android operativsystem och ett SIM-kort för datatrafik från din mobiloperatör.  Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning.

[7] Tillbehör som visas kan vara standard och/eller tillval och endast på utvalda versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).