Smart energi

Nissan Qashqai kommer med två drivlinor som drar fördel av Nissans erfarenhet av elbilar. Allt för att skapa spännande prestanda och samtidigt hålla nere förbrukning och CO2-utsläpp.

Strävan efter effektivitet har aldrig varit så spännande

MILDHYBRID

Nissan QQ motorbild i genomskinlig bil

Effektivitet med entusiasm

Effektivitet med entusiasm

Effektivitet med entusiasm

En mildhybrid med förbättrad bränslefffektivitet höjer även körglädjen. Mildhybridsystemet har ett litiumbatteri som lagrar energi som skapas när man bromsar. Den lagrade effekten låter motorn stänga av vid låg hastighet (under 30 km/h) eller vid ett stopp - exempelvis ett trafikljus. Allt för att förbättra bränsleekonomin och minska de totala CO2-utsläppen [1]. Aluminium har dessutom använts i bl.a dörrar och motorhuv för att minska vikten och höja prestandan.

Gör dig redo för spänning

QASHQAI PERFORMANCE, VIDEO

Förundras över den dynamiska och engagerande körupplevelsen som helt nya Nissan Qashqai erbjuder. Med kombinationen av vår unika mildhybrid-teknik, 4WD-drivlina och 5 körlägen kommer den att vara kapabel i alla situationer. Kom in på en provkörning och upplev själv!

[1] Bränsleförbrukning blandad körning (l/100 km): 6,4-7,2; CO2 (g/km): 144-163.

[2] e-POWER kommer 2022. Blir tillgänglig på utvalda utrustningsnivåer.

[3] endast tillgängligt på 4WD

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga - eller kanske inte är tillgängliga som standard utan bara som tillval mot en extra kostnad.