Nissans eldrivna bilar uppställda framför bergNissan LEAF - Piirros kaupungista sinisillä viivoilla ja latausavaimella

UPPTÄCK NISSAN CHARGE

Som ägare av en elbil från Nissan ger Nissan Charge dig omfattande tillgång till ett av de största allmänna laddnätverken i Europa. Tack vare den speciella laddnyckeln och smartphone-appen kan du enkelt ladda din elbil på vägen. Få din nyckel idag och njut av friheten på vägarna.

UPPTÄCK NISSAN CHARGE

* Räckvidden är beroende av olika faktorer som utrustningsnivå, hastighet, körsätt, last, väderförhållanden, topografi etc. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) är en ny testmetod som mäter personbilars förbrukning, CO2-utsläpp och övriga förorenande utsläpp.

Siffror gällande räckvidd baseras på laboratorietester i enlighet med EU-lagstiftning och är avsedda för att jämföra olika bilmodeller. Informationen refererar inte till en specifik bil och Nissan kan inte garantera dessa siffror. Siffrorna reflekterar nödvändigtvis inte verklig körning och tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och väderförhållanden kan påverka resultatet. Siffrorna sattes under den nya WLTP testcykeln (Worldwide harmonizied Light vehicle Test Procedure)