Nissan ARIYA med e-4ORCE AWD

En ultimat eldriven körupplevelse

Kampanjpris från 463 500 kr (*) (ord. 513 500 kr)

 

Privatleasing från 5 495 kr/mån (**)

DESIGN

NISSAN ARIYA MED EN UNIK DESIGN

Nissan ARIYA är uttrycket för Nissans elbilsvision. En horisontal linje ersätter tillkrånglade konturer. Smala LED-strålkastare lyser i mörkret och försvinner under dagen. Interiört skapar det plana golvet en rymlig lounge-liknande känsla som välkomnar alla.

Välj din ARIYA

MÅTT

Nissan ARIYA

Med en bred hållning och en loungeliknande interiör kommer du att känna dig säker och bekväm under hela din resa i Nissan ARIYA.

1/2 Mått

A-Höjd: 1 660 mm<br> B-bredd: 1 850 mm (exkl. speglar) <br> C-Längd: 4 595 mm<br>

Nissan ARIYA vy framifrån

1/2 Bagagevolym

A- Bagagevolym, upp till 468 liter max. exkl. bagageskivor<br> B- Upp till 1 350 liter max. med nedfällda baksäten

Nissan ARIYA konstruktion översikt

1/2 Bagageutrymme

A - Bagageutrymme max längd (med nedfällt baksäte): 1 702 mm<br> B - Bagageutrymme max. bredd: 1 389 mm

Nissan ARIYA vy bakifrån
Nissan ARIYA vy framifrån på en snöig motorväg

EV-PRESTANDA

En elektrifierad körning

Med e-4ORCE-teknologi, som innebär dubbla elmotorer och en unik 4-hjulsdriftsteknik, får du med ARIYA den perfekta balansen mellan kraft och kontroll under alla förhållanden. Accelerera med omedelbart vridmoment. Kör obehindrat i alla väglag och på slingriga vägar med full kontroll. Sist men inte minst, njut av en mjuk och bekväm körupplevelse hela tiden.

Nissan ARIYA vy uppifrån kurvtagning i en naturskön miljö

RÄCKVIDD & LADDNING

Ligg steget före

Utforska fritt. Med upp till 536 km i räckvidd finns det inget som håller dig tillbaka. Valet mellan 2 batteristorlekar samt 2- och 4-hjulsdrift ger dig både räckvidden och greppet du behöver. Har du bråttom? Snabbladdning ger dig ca. 300 km räckvidd på ca. 40 minuter. (1) (2) (9)

Livsstilskalkylator för elbilar

Elbilar kan verka komplicerade. Oroa dig inte, vi hjälper dig med begrepp som räckvidd, laddning och kostnader för att du ska få veta hur en elbil kan passa för din livsstil.

  • RÄCKVIDD
  • Bränsleförbrukningskalkylator
Hur långt kan du köra?
Nissan ARIYA
624 Km
Beräknad räckvidd på en full uppladdning under dessa förhållanden
707 Km
Värden på räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelse av de olika typerna av bilar. Informationen gäller inte får någon speciell bil och utgör inte en del av erbjudandet. Visade värden är avsedda för jämförelse. Jämför endast värdena med bilar som har testats enligt samma tekniska procedurer. Visad räckvidd med eldrift erhölls med den nya testproceduren (WLTP). Värden har erhållits efter full uppladdning av batteriet. Verkliga körresultat kan variera beroende på faktorer som batteriets uppladdning före start, tillbehör som har monterats efter registrering, väderförhållanden, körstil och fordonslast.
Fordonslast
Genomsnittshastighet
30 km/h eller körläget ”City” (Tätort) motsvarar typiskt körbeteende i stadstrafik med medelhastighet upp till 30 km/h med frekventa stopp eller köer.
ECO-läge
Utetemperatur
20 °C
Klimatkontroll

Förhållanden som hastighet, körsätt, fordonsvikt, uppvärmning eller kylning av kupén och topografin på vägen du väljer påverkar bilens räckvidd.

Hur mycket bränsle kan du spara?
Nissan ARIYA
kr295
Besparing per år
kr25
Besparing per månad
kr0
Besparing per vecka Km
Årlig körsträcka
12000.0 Km

Elbil

kr2 105
Kostnad per år

Beräkna elbilens kostnad

Energikostnad
kr3.0 /kWh
Energiförbrukning
17.1 kWh/100Miles

Bensin-/dieselmotor

kr2 400
Kostnad per år

Beräkna bränslekostnad

Bränslekostnad
kr2.0 /Gallon
Bränsleförbrukning
10.0 MPG

Kostnaden för full uppladdning av din Nissan ARIYA kostar bara några tior oavsett om det är hemma eller längs vägen. Jämför det med priset för en full tank så blir besparingarna tydliga.

Angivna data är baserade på interna testdata. Information som ges är vägledande och gäller inte för någon speciell bil. Informationen ingår inte i det kommersiella erbjudandet. Värden kan variera beroende på ett antal faktorer, exempelvis extra utrustning, batteriets skick, klimatkontroll, fordonsunderhåll, körstil och andra icke-tekniska faktorer (väderförhållanden, färdväg osv.). Verkliga resultat kan avvika från beräknade. Nissan förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra kalkylatorn när som helst. ** Föraren ansvarar för att köra säkert, iaktta hastighetsbegränsningar och att alltid följa trafikreglerna.

ASSISTERAD KÖRNING OCH SÄKERHET

Högteknologisk och stressfri

Känn dig säkrare. Förarassistanssystem ger dig hjälp på olika sätt. Mycket trafik på motorvägen? Trångt på parkeringsplatsen? Låt Nissan ARIYA assistera dig. (4)

1/2 Nissan ARIYA - ProPILOT Assist med Navi-link

Nissan ARIYA är utrustad med ProPILOT Assist-teknologi utvecklad för att göra din körning säkrare, enklare och mer bekväm… utan att kompromissa med körglädjen. (5)

Nissan ARIYA - ProPILOT Assist med Navi-link

1/2 Nissan ARIYA - ProPilot Park

Tryck och håll ner ProPILOT Park-knappen. Luta dig sedan tillbaka när Nissan ARIYA parkerar sig själv. (5)

Nissan ARIYA - ProPilot Park

1/2 Nissan ARIYA - Head-Up Display

Få all viktig information direkt i ditt synfält. Se hastighet, navigationsinformation, ProPILOT Assist-inställningar mm. (5)

Nissan ARIYA - Head-Up Display

ANSLUTBARHET

Håll kontakten med ett ord eller en beröring

Det känns bra när bilen lyssnar. Tack vare in-car virtual personal assistant kan du prata med bilen och ditt hem.

1/2 INBYGGD VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT

Använd röstkommandon för att ange dina önskemål i bilen tack vare inbyggd Nissan Voice Control. Säg bara "hej Nissan" och ange en intressepunkt osv.

Nissan ARIYA talande person som illustrerar Amazon Alexa integrerad röststyrning

1/2 NISSANCONNECT-APPEN (8)

Hitta din bil, få destinationer och mer med Nissan ARIYA – allt nära till hands.

2022 Nissan ARIYA smartphone som visar NissanConnect app

Bygg din perfekta Nissan ARIYA

Konfigurera din perfekta version. Välj mellan en mängd olika karossfärger och utrustningsnivåer.

Nissan ARIYA Packshot
Nissan Ariya accessories

TILLBEHÖR

Anpassa Nissan ARIYA till din livsstil

Få ut det mesta av din Nissan ARIYA. Höj livskvaliteten varje dag med genomtänkta tillbehör som har specialdesignats för just Nissan ARIYA. Skydda, utöka mångsidigheten och personanpassa designen att passa dina behov och din livsstil perfekt.

Nissan ARIYA företag

NISSAN ARIYA FÖR DITT FÖRETAG

En ljusare framtid för din verksamhet

Nissan ARIYA är precis den typ av stimulans som ditt företag behöver. ARIYA ger din utsläppsfria företagsbil högre prestanda, mer räckvidd och fler exklusiva funktioner än någonsin tidigare.

NISSAN ARIYA BILVÅRDSPAKET

SERVICEKONTRAKT

Om du vill ha sinnesro och ta hand om din bil på bästa sätt, välj Nissan Servicekontrakt.

Låt våra erfarna tekniker ta hand om underhållet av din Nissan ARIYA. För extra sinnesro, välj ett Nissan Trygghetspaket som bäst passar dina körvanor. Detta hjälper din bil att förbli i god kondition, även efter det att den ordinarie garantiperioden har passerat.

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

Vanliga frågor och svar

arrow-icon
Se alla

(*) Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.


(**) Avtalstid: 36 månader, 4500-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. Gäller fram till 30.06.2024. Med reservation för eventuella ändringar.

[1]  Förbrukning 176-204 Wh/km (beroende på version)

[2]  Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[3]  CO2-utsläpp under färd (g/km): 0 (och laddning från förnyelsebar energikälla).

[4]  Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknik, kontakta din Nissan Agent eller www.nissan.se

[5]  ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är en Advanced Drive-Assist-teknik som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT Assist är endast avsedd för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[6]  För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning.

[7]  Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[8]  Informationen som tillhandahålls baseras på interna testuppgifter. Informationen är vägledande och avser inte ett visst fordon.  Informationen är inte en del av erbjudandet. Siffrorna kan variera beroende på många faktorer som till exempel optimal utrustning, batteristatus, klimatkontroll, underhåll, körbeteende och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden, faktiskt resrutt etc. Resultaten kan variera i verkligheten.  Nissan förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra beräknaren när som helst. 

Bilder och beskrivningar är endast ämnade som vägledning. I vissa fall förekommer bilder på bilar med ej lokalanpassad specifikation och sådana som inte representerar en specifik modell, utrustningsnivå eller ett visst erbjudande. Vissa avbildade detaljer kan eventuellt ej vara tillgängliga vid lansering, eller ej vara tillgängliga som standard utan endast som tillval.
Vilka specifika detaljer och funktioner som finns tillgängliga, som standard eller som tillval (mot extra kostnad), beror på version.