Nissan Townstar - Townstar elbil

VARFÖR KÖRA EN ELBIL?

Elektrifiera din verksamhet

Driftskostnaderna hos en elbil är bara en bråkdel jämfört med en motsvarande fossildriven bil. Detta betyder att nya Nissan Townstar EV är bra för affärerna. Med en imponerande räckvidd på upp till 285 km klarar den även långa dagar, med nollutsläpp under färd (1)(2). Eftersom drivlinan är helt elektrisk kommer Townstar EV även ge dig tillgång till framtida miljözoner som det diskuteras om att införas i våra städer.

TEKNISK INFORMATION

Hitta din perfekta matchning

Som en uniform med perfekt passform. Med nya Nissan Townstar kan du till och med anpassa detaljer som bakdörrens design och säten.

1/2 Mått och lastkapacitet

Maximal lastlängd: 1,8 m – och en ännu rymligare version av nya Nissan Townstar är på väg.

NIssan Townstar - Illustration mått

1/2 Bakdörrar

Öppna för dina önskemål – Townstar Skåp är utrustad med dubbla, 30/70, bakdörrar. Townstar Combi går att få med både dubbla glasade bakdörrar eller en baklucka i kombistil med bakruta.

Nissan Townstar - Husrenoverare kommer återvänder till Tonwstar

1/2 Nedfällbar passagerarstol

En specialversion med en vikbar gallermellanvägg och fällbar passagerarstol när du behöver lasta extra långt gods. (6)

Nissan Townstar - Bild tagen från passagerardörren, visar lutande parere-säte (ICE)

TEKNIK

Upptäck en ny standard

Nya Nissan Townstar sätter en ny standard för transportbilar med säkerhetssystem, anslutningsmöjligheter och assistansfunktioner som normalt bara finns i personbilar.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkera säkert. Nissans Intelligent Around View Monitor har 4 kameror som visar 360° vy av ditt fordon för enkel manövrering även i trånga utrymmen. (4)

Nissan Townstar - Närbild av NissanConnect-skärm som visar AVM

1/2 PROPILOT ASSIST

Följ fordonet framför med ett förinställt avstånd, stanna och starta igen med trafikflödet och håll dig mitt i körfältet – Nissan ProPILOT Assist (5) hjälper dig att göra allt detta så att körningen blir säkrare och enklare.(4)

Nissan Townstar - Körning ombord bild från Townstar EV

1/2 APPLE CARPLAY® OCH ANDROID AUTO™

Håll kontakten med din värld var som helst. Apple Carplay® och Android auto™ (6) kompatibilitet ger dig tillgång till meddelanden, musik och appar på din smartphone.

Nissan Townstar: Närbild på NissanConnect-skärm

1/2 NAVIGATION

Hitta alltid den snabbaste vägen. NissanConnect Infotainement System håller dig konstant uppdaterad med live-trafikuppdateringar (7), alternativa rutter med mera.

Nissan Townstar : NissanConnect screen with a part of the dashboard
Nissan Townstar: Townstar ICE-instrumentpanel

BEKVÄM OCH PRAKTISK

Du har världen inom räckhåll

Nya Nissan Townstars interiör ger dig allt du behöver inom räckhåll. Med smart förvaring, sömlös anslutning och ergonomisk design kan du fokusera på körningen.

Nissan Townstar: Körbild i stadens centrum med Townstar EV och Townstar ICE

MOTORER

Drivs av framåtriktat tänkande

Upptäck säker prestanda och imponerande ekonomi. Med nya Nissan Townstars elektriska drivlina kan du dra nytta av utsläppsfri körning och den effektiva bensinmotorn Euro 6D har ECO-lägesteknik för lägre bränsleförbrukning. (8)

TILLBEHÖR

Lägg till fina detaljer

Från användbarhet till skydd, gör nya Nissan Townstar ännu bättre anpassad till din verksamhet. (9)

1/2 TAKLASTBÅGAR OCH TAKRÄCKE

Ta ännu längre laster eller öka din lastkapacitet ännu mer.

Nissan Townstar: Åtkomst till taklastbågar

1/2 AVTAGBAR DRAGKOPPLING

En praktisk dragkoppling som är enkel att avmontera för ett stilrent utseende när den inte behövs.

Nissan townstar: Dragkoppling

1/2 INKLÄDNAD LASTUTRYMME

Dra nytta av långvarigt skydd och sinnesro när du lastar och lossar.

Nissan townstar: ICE sedd från 7/8 vy bakifrån och uppifrån med tillbehör och bakdörr öppen

1/2 Armstöd

Förbättra körupplevelsen ytterligare med ett bekvämt armstöd som även fungerar som ett extra förvaringsfack.

Nissan townstar: SÄTESÖVERDRAG FÖRARSÄTE

1/2 Hållare för laddkabel

Kompatibel med standard EVSE-laddkabeln. Håller kabeln ren, prydlig och från att ligga och glida runt på golvet när den inte används.

Nissan townstar: Hållare för laddningskabel

NISSAN FINANCE SUPPORT

En plan för varje budget

Oavsett din budget kan Nissan Finance Support ge dig råd om en rad finansiella paket för att hitta det som är bäst för dig och din verksamhet.

1/2

Nissan Townstar: Packshot hel frontvy
NIssan Towstar: LCV-UTBUDET

TRANSPORTBILAR OCH FORDON

En Nissan transportbil för alla

Effektiva motorer, robusta design och smarta assistansteknologier. Oavsett din verksamhets behov finns det en Nissan transportbil som passar.

(1) Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden och topografi kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure.
(2) Elförbrukning (Wh/km): blandad körning 180-206; koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under färd.
(3) Funktioner kommer att vara tillgängliga i nya Townstar Electric som lanseras 2022.
(4) Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se/.
(5) ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke). Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok. 
(6) Funktioner endast tillgängliga för LHD.
(7) Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.
(8) Koldioxidutsläpp och elkonsumtion beroende på länderna.
 (9) Tillbehör som visas kan vara standard och/eller tillval och endast på utvalda versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.
Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).