Nissan Townstar Van - OMSLAGSBILD / 3/4 FRONT MED VARUBUD

Helt eldrivna Nissan Townstar Skåp

Nissans all star-team för ditt företag framåt

Upp till 4,9 m3

Lastkapacitet

Upp till 800 kg

Nyttolast

360 överblick

Around View Monitor (4)

Bensin Pris från[*] 225 791 kr<br> EV Pris från[*] 399 900 kr

"Nissan Townstar Van: Körbild i stadens centrum med Townstar EV och Townstar ICE				"

DRIVLINOR

Drivs av framåtriktat tänkande

Upptäck säker prestanda och imponerande ekonomi. Med nya Nissan Townstar EV kan du dra nytta av utsläppsfri körning. Den konventionella versionen av Townstar är utrustad med en effektiv bensinmotor (Euro 6D) och har ECO-lägesteknik för lägre bränsleförbrukning (3).

MÅTT

Välj version och storlek

Nissan Townstar är kompakt, praktisk och anpassad efter dina behov. Det innebär en smidig mobilitetslösning för ditt företag.

1/2 MÅTT: L1

A – Längd: 4 488 mm <br> B – Hjulbas: 1 248 mm <br> C – Bredd: 1 860 mm (exkl. speglar) <br> D – Höjd: 1 864 mm

Nissan TOWNSTAR Van – 3/4 Packshot frontvy

1/2 LASTUTRYMME: L1

A - Volym: 3,3 m3 <br> B - Volym (med vikbar mellanvägg): 3,9 m3<BR> - Lasthöjd: 634 mm

Nissan TOWNSTAR Van – Illustration av bagagevolym med vy delvis ovanifrån

1/2 LASTUTRYMME: L1

A - Max. lastlängd på golv: 1 806 mm <br> B - Max. bredd: 1 570 mm

Nissan TOWNSTAR Van – 3/4 Packshot frontvy

1/2 MÅTT: L2

A – Längd: 4 910 mm <br> B – Hjulbas: 3 100 mm <br> C – Bredd: 1 860 mm (exkl. speglar) <br> D – Höjd: 1 854 mm

Nissan TOWNSTAR Van – 3/4 Packshot frontvy

1/2 LASTUTRYMME: L2

A - Volym: 4,3 m3 <br> B - Volym (med vikbar mellanvägg) 4,9 m3 <BR> – Lasthöjd: 613 mm

Nissan TOWNSTAR Van – Illustration av bagagevolym med vy delvis ovanifrån

1/2 LASTUTRYMME: L2

A - Max. lastlängd på golv: 2 230 mm <br> B - Max. bredd: 1 570 mm

Nissan TOWNSTAR Van – 3/4 Packshot frontvy
Nissan Townstar Van invändig panel och man som kör

VARFÖR KÖRA EN ELBIL?

Elektrifiera din verksamhet

Driftskostnaderna hos en elbil är betydligt lägre jämfört med en motsvarande fossildriven bil. Detta betyder att nya Nissan Townstar EV är bra för affärerna. Med en räckvidd på upp till 291 km klarar den även långa dagar, med nollutsläpp under färd (1)(2). Eftersom drivlinan är helt elektrisk kommer Townstar EV även ge dig tillgång till framtida miljözoner som det diskuteras om att införas i våra städer.

"Nissan Townstar Van: Townstar ICE-instrumentpanel			"

BEKVÄM OCH PRAKTISK

Du har världen inom räckhåll

Nya Nissan Townstars interiör ger dig allt du behöver inom räckhåll. Med smart förvaring, sömlös anslutning och ergonomisk design kan du fokusera på körningen.

LAST OCH UTRYMME

Hitta din perfekta passform

Som en perfekt skräddarsydd uniform låter den helt nya Nissan Townstar dig personifiera till och med dess finare detaljer: från designen av dess bakdörrar till dess sittplatser.

1/2

Nissan TOWNSTAR Van: Statisk bild av två parkerade skåpbilar vända mot varandra framför byggnad

TEKNIK

Upptäck en ny standard

Nya Nissan Townstar sätter en ny standard för transportbilar med säkerhetssystem, anslutningsmöjligheter och assistansfunktioner som normalt bara finns i personbilar.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkera säkert. Nissans Intelligent Around View Monitor har 4 kameror som visar 360° vy av ditt fordon för enkel manövrering även i trånga utrymmen. (4)

Nissan Townstar - Närbild av NissanConnect-skärm som visar AVM

1/2 - ProPILOT Assist

Följ fordonet framför med ett förinställt avstånd, stanna och starta igen med trafikflödet och håll dig mitt i körfältet – Nissan ProPILOT Assist (5) hjälper dig att göra allt detta så att körningen blir säkrare och enklare.(4)

Nissan Townstar Van - Körning ombord bild från Townstar EV

1/2 APPLE CARPLAY® OCH ANDROID AUTO™

Håll kontakten med din värld var som helst. Apple Carplay® och Android auto™ (6) kompatibilitet ger dig tillgång till meddelanden, musik och appar på din smartphone.

"Nissan Townstar Van: Närbild på NissanConnect-skärm	"

1/2 NAVIGATION

Hitta alltid den snabbaste vägen. NissanConnect Infotainement System håller dig konstant uppdaterad med live-trafikuppdateringar (7), alternativa rutter med mera.

Nissan Townstar Van: NissanConnect-skärm med en del av instrumentpanelen

Nybils- & batterigaranti

Nissan erbjuder en nybilsgaranti på 5 år / 160 000 km (beroende på vilket som inträffar först) på våra lätta transportbilar. Batterikapacitetsgarantin på vår EV gäller i 8 år / 160 000 km (beroende på vilket som inträffar först)

Nissan Townstar Van

VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Kör iväg med ett bra erbjudande

Med många flexibla finansieringsalternativ tillgängliga kan du köra iväg med nya Nissan Townstar för mindre än du tror.

1/2

Nissan Townstar Van: Packshot hel frontvy

NISSAN FINANS

En plan för varje budget

Oavsett din budget kan Nissan Finans ge råd och hitta en lösning som är anpassad för dig och din verksamhet.

1/2

"Nissan Townstar Van: En livsstil med en leende förare			"

TILLBEHÖR

Anpassa enfter dina behov

Från praktiska hjälpmedel till skydd, kan du anpassa din Nissan Townstar ännu bättre (9).

1/2 TAKLASTBÅGAR OCH TAKRÄCKE

Ta ännu längre laster eller öka din lastkapacitet ännu mer.

"Nissan Townstar Van: Åtkomst till takräcke						"

1/2 AVTAGBAR DRAGKOPPLING

En praktisk dragkoppling som är enkel att avmontera för ett stilrent utseende när den inte behövs.

Nissan Townstar Van: Dragkoppling

1/2 INKLÄDNAD LASTUTRYMME

Dra nytta av långvarigt skydd och sinnesro när du lastar och lossar.

Nissan Townstar Van: ICE sedd från 7/8 vy bakifrån och uppifrån med tillbehör och bakdörr öppen

1/2 Armstöd

Förbättra körupplevelsen ytterligare med ett bekvämt armstöd som även fungerar som ett extra förvaringsfack.

"Nissan Townstar Van: SÄTESÖVERDRAG FÖRARSÄTE			"

1/2 Hållare för laddkabel

Kompatibel med standard EVSE-laddkabeln. Håller kabeln ren, prydlig och från att ligga och glida runt på golvet när den inte används.

"Nissan Townstar Van: Hållare för laddningskabel		"
Nissan Townstar Van: LCV-UTBUDET

TRANSPORTBILAR OCH FORDON

En Nissan transportbil för alla

Effektiva motorer, robust design och smarta assistansteknologier. Oavsett din verksamhets behov finns det en Nissan transportbil som passar.

(1) Angivna siffror gällande räckvidd baseras på laboratorietester i enlighet med EU-lagstiftning och är avsedda att jämföra olika bilmodeller. Informationen refererar inte till en specifik bil och Nissan kan inte garantera dessa siffror. Siffrorna behöver inte avspegla ett verkligt körresultat. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke tekniska faktorer som väderförhållanden och topografi kan påverka det officiella resultatet. Siffrorna sattes under den nya WLTP testcykeln (Worldwide harmonizied Light vehicle Test Procedure).

(2) Elförbrukning (kWh/100km): blandad körning 18,3–19,5; koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under körning.
(3) WLTP blandad körning min/max bränsleförbrukning (l/100km): 6,4 - 7,5. CO2 WLTP blandad körning min/max (g/km): 145 – 171.​

(4) Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. Tillgänglighet av funktioner varierar beroende på version. Standard eller tillval (mot en extra kostnad). För villkor relaterade till Nissans teknologier, vänligen kontakta din Nissan Agent.

(5) ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är ett avancerat förarassistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT Assist är endast avsett för körning på motorväg (med mitträcken) där du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Körhastigheten ska ställas in att överensstämma med rådande hastighetsgräns. ProPILOT Assist är endast tillgängligt på fordon med automatisk växellåda.

(6) Apple CarPlay® och Android Auto™ är tillgängliga utan kostnad, beroende på modell och/eller utrustningsnivå. Android Auto™ är endast tillgängligt med inkoppling via kabel. Apple CarPlay® är en funktion tillhandahållen av Apple Inc. Android Auto™ är en funktion tillhandahållen av Google Inc. Funktionerna kan vara otillgänglig under vissa förhållanden som ligger utom Nissans kontroll. Apple CarPlay® och Android Auto™ kan vara otillgängliga i vissa länder eller sakna vissa funktioner. Nissan frånsäger sig ansvaret gällande tillgänglighet och/eller avsaknad av vissa funktioner i Apple CarPlay® resp. Android Auto™.

(7) Kartor & Live Traffic, Fjärrtjänster och Smarta Alerter är tillgängliga utan kostnad i 3 år, beroende på modell och/eller utrustningsnivå. För mer information kontakta din Nissan Agent.

(8) Tillbehör och annan utrustning som kunden monterar efter köpet kan påverka bilens angivna förbrukningssiffror. Nissan Original tillbehör omfattas av nybilsgarantin om de monteras av en Nissan Agent eller Nissan-verkstad innan bilen överlämnas eller under nybilsgarantins giltighetsperiod. Nissan Original tillbehör som monteras efter det att nybilsgarantin löpt ut eller av tredje part, eller av kunden själv, omfattas endast av garantin i 1 år/obegränsad körsträcka.
Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, version eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.