Om din integritet

VI BRYR OSS OM DIN INTEGRITET

Nissans integritetpolicy

På Nissan är vi fast beslutna att skydda din integritet – det innebär att vi kommer att se till att all information som du lämnar till oss när du köper våra varor och tjänster, besöker vårt agentnätverk, webbplatser och sociala medier (som Instagram eller Facebook) endast används för de ändamål som anges i denna ” integritetspolicy ”. 

Denna integritetspolicy redogör vad vi gör med dina personuppgifter och hur vi följer dataskyddslagar som säger att vi ska behandla dina personuppgifter på ett visst sätt. Denna integritetspolicy gäller även för alla som besöker vår webbplats och våra sidor på sociala medier.

I enlighet med denna integritetspolicy måste vi informera dig om att den huvudsakliga juridiska enheten som ansvarar för alla personuppgifter som du lämnar till oss (kallas "personuppgiftsansvarig") heter Nissan Nordic Europe Oy. Observera att dina personuppgifter även kan behandlas av Nissan Automotive Europe S.A.S., som fungerar som personuppgiftsansvarig. Båda Nissan-enheterna kallas i denna integritetspolicy för ” Nissan ”, ” oss ” eller ”vi ”.