[1] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se/ 

[2] * 12,3” HD-pekskärm från utrustningsnivå N-Connecta och upp.

[3] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[4] ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar och anpassa hastigheten efter vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[5] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på appen NissanConnect Services med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect Services behöver du en smarttelefon med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning. 

[6] Amazon, Alexa och alla relaterade varumärken tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag

[7] Kunden behöver ett konto på Amazon/Google™ och Wi-Fi eller 4G-anslutning för att använda funktionen. 

[8] Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare eller [telefonnummer/e-postadress] för mer information]

[9] WiFi i bilen är alltid en betaltjänst tillgänglig via abonnemang. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.

[10] Inbyggd Alexa finns på språken FR, DE, ES, ES, IT, EN 

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande.  Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga eller kanske inte är tillgängliga som standard utan som tillval. (mot en extra kostnad)