EN UNIK ELEKTRIFIERAD KÖRUPPLEVELSE

Nissan X-Trail med e-POWER

Kampanjpris från 336 900 kr (*) (ord. 374 900 kr)

 

Privatleasing från 5 195 kr/mån (**)

Välj din X-Trail

INTERIÖR OCH LASTUTRYMME

Fem till sju sittplatser - plats för allt och alla

Med upp till sju sittplatser reser alla i familjen bekvämt. USB-uttag fram och bak gör att färden går fortare och det rymliga lastutrymmet med bagageskivor, som medger sexton konfigurationer, är enkelt att packa och organisera.

EXTERIÖR DESIGN

Inga kompromisser

Annonsera din ankomst med en kraftfull front, moderna LED-strålkastare och luftintag fram. Nissan X-Trail är lika avancerad som den ser ut. Våga vara äventyrlig. Våga bli förtrollad.

Nissan X-TRAIL - e-POWER - körbild

DRIVLINOR

e-POWER - en teknologi som måste upplevas

Nissan e-POWER är en hybridteknologi som ger en tystare och effektivare körning. Med ett batteri som laddas av en optimerad och bränsleeffektiv bensinmotor behöver du inte plugga in i väggen för att ladda. e-POWER går även att få i kombination med e-4ORCE (4-hjulsdrift), som ger dig ännu mer kraft och stabil väghållning. Tekniken i Nissan X-Trail levererar bortom traditionella hybridsystem.

MÅTT

Nissan X-Trail

En interiör som rymmer upp till sju personer och en konstruktion med tillräckligt hög markfrigång för att klara ojämn terräng - X-Trail är byggd för riktiga familjeäventyr.

1/2 Mått

A - Höjd: 1 725 mm<br> B - Längd: 4 680 mm<br> C - Bredd: 1 840 mm (exkl. speglar)

Nissan X-Trail vy framifrån

1/2 Bagagevolym

A - Bagagevolym, upp till 575 liter max. exkl. bagageskivor<br> B - Upp till 742 liter max. med nedfällda baksäten

Nissan X-Trail konstruktion översikt

1/2 Bagageutrymme

A - Bagageutrymme max längd (med nefällt baksäte): 87cm<br> B - Bagageutrymme max. bredd: 110cm

Nissan X-Trail vy bakifrån
Nissan X-TRAIL på en bergsväg

e-POWER

Elektrifiera dina äventyr

Med omedelbar acceleration från e-POWER och fantastisk kontroll med 4-hjulsdriftsystemet e-4ORCE hanterar du enkelt halt väglag och ojämn terräng. Dags att ta ditt familjeäventyr längre än någonsin.

SÄKERHET OCH ASSISTERAD KÖRNING

Högteknologiska funktioner

Tänk dig att ha en intelligent co-pilot med på varje resa. En som varnar, assisterar och hjälper dig att hålla bilen centrerad i sitt körfält, hela tiden spanar framåt, hjälper dig att parkera mm. Upptäck och läs mer om våra Nissan-teknologier (1).

1/2 UPP TILL 35'' INFOTAINMENT

12,3'' digitalt instrumentklustret bakom ratten, 12,3'' central NissanConnect-display (2) och en 10,8'' Head-Up Display (3) i vindrutan säkerställer att du enkelt har tillgång till viktig information.

Nissan X-TRAIL HUD vy av interiör

1/2 PROPILOT Assist - HÅLLER DIG PÅ RÄTT SPÅR

ProPILOT Assist (4) är länkad till navigationssystemet vilket gör att du kan anpassa din körning för att hantera en rad olika körscenarier.

Nissan X-TRAIL Propilot körbild

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkera enklare med en 360 graders vy av området runt din bil, delad skärm med närbild på front-, bak- och trottoarvy samt varningar om rörliga föremål i närheten (1).

Nissan X-TRAIL AVM

ANSLUTBARHET

Koppla upp dig

Den stora 12,3'' centrala displayen med hög upplösning och NissanConnect Services-appen (5) hjälper dig att lyssna på din favoritspellista, ansluta till appar, ange din destination mm.

1/2 NAVIGERINGSINFORMATION

12,3" pekskärmen är din portal till NissanConnect - hitta enkelt vägen med intuitiv navigering, förbättrade kartor, trafikinformation i realtid mm. (5).

Nissan X-Trail

1/2 INBYGGD VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT

Använd röstkommandon för att ange dina önskemål i bilen tack vare inbyggd Nissan Voice Control. Säg bara "hej Nissan" och ange en intressepunkt osv.

Nissan X-TRAIL
Nissan X-TRAIL

BYGG DIN BIL

Bygg din perfekta Nissan X-Trail

Konfigurera din perfekta version. Välj mellan olika utrustningsnivåer och karossfärger.

TILLBEHÖR

Anpassa efter familjens behov

Bara äkta Nissan-tillbehör ger den passform, tillförlitlighet och prestanda din Nissan X-Trail förtjänar.

1/2 Vändbar bagagerumsmatta

Mjuk på ena sidan för ömtålig last och gummiklädd på andra sidan för smutsiga eller blöta föremål.

Nissan X-TRAIL vändbar bagagerumsmatta

1/2 Luxurymattor

Skydda golvet i kupén från lera och smuts, samtidigt som du förbättrar premiumkänslan och komforten i din X-Trail.

Nissan X-TRAIL luxurymatta

1/2 Lastkantsskydd

Kompletterar det övre stötfångarskyddet och skyddar infarten till bagageutrymmet vid lastning och lossning.

Nissan X-TRAIL lastkantsskydd

1/2 Stänkskydd

Ta hänsyn till dina medtrafikanter samtidigt som du skyddar sidorna på din X-Trail.

Nissan X-TRAIL stänkskydd

ERBJUDANDEN

Se våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

(*) Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.

(**) Avtalstid: 36 månader, 4500-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. Gäller fram till 30.06.2024. Med reservation för eventuella ändringar.

[1] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan Agent eller läs mer på www.nissan.se/ 

[2] * 12,3” HD-pekskärm från utrustningsnivå N-Connecta och upp.

[3] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[4] ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar och anpassa hastigheten efter vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[5] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på appen NissanConnect Services med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect Services behöver du en smarttelefon med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning. 

[6] Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan Agent eller [telefonnummer/e-postadress] för mer information]

[7] WiFi i bilen är alltid en betaltjänst tillgänglig via abonnemang. Kontakta din Nissan Agent för mer information.

[11] Tjänsten är tillgänglig beroende på land, modell och år. Tjänsten är föremål för extra avgift i NissanConnect Services-appen.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande.  Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga eller kanske inte är tillgängliga som standard utan som tillval. (mot en extra kostnad)