Corporate sales

LÖSNINGAR SOM MATCHAR DITT FÖRETAGS BEHOV

NISSAN FÖRETAGS- OCH TJÄNSTEBILAR

Vi på Nissan erbjuder smidiga lösningar och gör allt vi kan för att hjulen ska få fortsätt snurra hos er. Med vårt breda utbud av transport- och personbilar - inkl. helt eldrivna modeller - står våra experter redo att ta fram den perfekta lösningen för just era behov.

corporate sales

TALA MED VÅRA EXPERTER

Vi hjälper er välja en företagsbil och finansieringslösning som matchar ditt företagets behov.

KONTAKTA VÅRA EXPERTER PÅ FÖRETAGSBILAR Öppna i nytt fönster

SOM OLJA FÖR FÖRETAGSMASKINERIET

Nissans nätverk av återförsäljare är strategiskt utplacerat i landet. Våra erfarna specialister på företagsbilar finns alltid nära till hands för att ge den hjälp och support ni behöver – t.ex. med expertråd vid valet av rätt bilar, utrustning, tjänster och finansieringslösning. Samtidigt finns här också den enda verkstad ni behöver för servicen och det löpande underhållet av bilarna.

NISSAN FINANS

Det spelar ingen roll om det handlar om leasing, hyrköp, leasingköp eller ett finansiellt leasingavtal – vi hittar den bästa lösningen för just era behov.

TILLBEHÖR

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda tillbehör och paket som gör att ni kan anpassa era bilar perfekt efter just era behov och önskemål.

UNDERHÅLL

Verkstäderna hos din Nissan-återförsäljare utför service och reparationer. De säkerställer att hålla era bilar på vägen och verksamheten igång.

GARANTI

En auktoriserad Nissan-återförsäljare reparerar eller byter ut eventuellt defekta delar, som täcks av garantin, under garantiperioden eller inom den specificerade körsträckan.

TRYGGHETSPAKET

Genom att köpa till NISSAN 5★ TRYGGHETSPAKET innan nybilsgarantin löper ut, förlängs garantiperioden och ni kan köra tryggt och bekymmersfritt under en längre period.

VÄGASSISTANS

Nissan European Roadside Assistance är tillgängligt dygnet runt, året runt och innefattar en lång rad tjänster för maximal mobilitet med minimala problem.