(1) Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se/

(2) ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på ett begränsat urval av fordon. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke). Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok. 

(3) Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.

 (4) Kartor och trafikuppdateringar i realtid, tjänster för fjärrstyrning och smarta aviseringar är betalda tjänster men erbjuds utan kostnad i 3 år för berättigade bilar utrustade för NissanConnect-tjänster. Besök sidan för fordonets utrustning som finns här för att upptäcka mer eller se fordonsbroschyren. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.

(5) Kommer att anpassas efter marknadsspecifikationer. Elförbrukning (Wh/km): blandad körning 180–206;koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under körning

 (6) Tillbehör som visas kan vara standard och/eller tillval och endast på utvalda versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).