Nissan Townstar combi: 3/4 FRONTVY med familj som åker till stranden med Townstar Combi parkerad

Nya Nissan Townstar Combi

Helt eldrivna Nissan Townstar Combi för ditt företag eller familj framåt

5 eller 7

Säten

Upp till 3 500 l

Bagageutrymme (9)

Upp till 285 km

Räckvidd (1)(2)

Kampanjpris från 291 625 kr (*) (ord. 330 926 kr)

Nissan Townstar Combi parkerad framför sommarhuset med familjen

VARFÖR KÖRA EN ELBIL

Elektrifiera din familjs vardag

Helt nya Nissan Townstar EV är perfekt för dig och din familj. Dess räckvidd på upp till 285 Km och snabbladdningsalternativ klarar även långa dagar, medan (1)(2) drivlinan med nollutsläpp ger dig tillgång till alla platser i staden.

Nissan Townstar combi laddas på framsidan av sommarhuset

DESIGN

Utformad för alla liv du lever

Från skolskjutsen till skidbacken. Helt nya Nissan Townstar föddes för äventyr. Upptäck en rymlig kupé med hög kvalitet och sömlös anslutning för att hålla dig underhållen och i kontakt, oavsett vart du är på väg. Djärv styling och snygga exteriöra detaljer kommer göra intryck.

MÅTT

Nissan Townstar mått

Kompakt, bekväm och skräddarsydd för dina behov. Nissan Townstar är en mer flexibel framtid för ditt företag.

1/2 Totala mått

A-Totallängd: 4 488 mm<br> B-Bredd mellan hjulhus (mm): 1 248<br> C-Totalbredd: 1 860 mm (utan speglar)<br> D-Totalhöjd: 1 864 mm

Nissan Townstar vy framifrån

1/2 Lastutrymme

A- Lastvolym : 3,3 m3<br> B- Lasthöjd: 634 mm

Nissan Townstar konstruktion översikt

1/2 Lastutrymme

A- Längd på golv: 1 806 mm<br> B- Max bredd: 1 570 mm

Nissan Townstar vy bakifrån

TEKNOLOGI

Vänj dig vid en ny standard av innovation

Den helt nya Nissan Townstar Combi har en imponerande matris av säkerhet, anslutning och assistansfunktioner. Upptäck enklare, säkrare och roligare resor för alla.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkera säkert. Nissans Intelligent Around View Monitor har 4 kameror som visar 360° vy av ditt fordon för enkel manövrering även i trånga utrymmen (3).

Nissan Townstar combi:  NissanConnect-konsol med kameravyer uppifrån och bakifrån

1/2 - PROPILOT ASSIST

Följ fordonet framför med ett förinställt avstånd, stanna och starta igen med trafikflödet och håll dig mitt i körfältet – Nissan ProPILOT Assist (4) hjälper dig att göra allt detta så att körningen blir säkrare och enklare (3).

Nissan Townstar combi: ProPILOT Assist

1/2 APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Håll kontakten med din värld var som helst. Apple Carplay® och Android Auto™ (5) kompatibilitet ger dig tillgång till meddelanden, musik och appar på din smartphone.

"Nissan Townstar combi: Närbild på NissanConnect-skärmen	"

1/2 NAVIGATION

Hitta alltid den snabbaste vägen. NissanConnect Infotainment System håller dig konstant uppdaterad med live-trafikuppdateringar (6), alternativa rutter med mera.

Nissan Townstar combi: NissanConnect-skärm med en del av instrumentpanelen

Nybils- & batterigaranti

Nissan erbjuder en nybilsgaranti på 5 år / 160 000 km (beroende på vilket som inträffar först) på våra lätta transportbilar. Batterikapacitetsgarantin på vår EV gäller i 8 år / 160 000 km (beroende på vilket som inträffar först).

Nissan Townstar Combi 5 - LOGOTYP
Nissan Townstar Combi3/4 bakhjulskörning på vägen

DRIVLINOR

Tänk framåt

Säker och låga driftskostnader. Med nya Nissan Townstars EV kan du dra nytta av utsläppsfri körning. Versionerna med bensinmotor (Euro 6D) är utrustade med ECO-mode för lägre bränsleförbrukning (7).

TILLBEHÖR

Gör den till din

Dragkoppling, cykelhållare, taklastbågar och takboxar – skapa din perfekta resepartner med tillbehör för alla tillfällen. Gör nya Nissan Townstar till din egen (8).

1/2 TAKBOX

Öka användbarheten ännu mer med en rad takboxar i olika storlekar.

Nissan Townstar Combi: öppen takbox och parkerad på en parkeringsplats intill sjö eller hav

1/2 TAKLASTBÅGAR

Ta enkelt med dig större eller längre föremål och frigör utrymme i kupén.

Nissan Townstar combi: Takräcken

1/2 DRAGKOPPLING

Med en avtagbar dragkoppling som tillval får du funktionalitet när du behöver det och en ren och sömlös look när du inte gör det.

Nissan Townstar combi:  AVTAGBAR DRAGKOPPLING

1/2 VÄNDBAR BAGAGERUMSMATTA

Den ena sidan av är av slitstark velour, den andra är gummi som är lätt att göra rent - perfekt för husdjur eller trädgårdsavfall.

Nissan Townstar combi:  Bagagerumsmatta

NISSAN FINANS

En plan för varje budget

Oavsett din budget kan Nissan Finance Support ge dig råd om en rad finansiella paket för att hitta det som är bäst för dig och din verksamhet.

1/2

Nissan Townstar combi: Mamma slappnar av i passagerarsätet
Nissan Passagerarbil - Sortiment

PERSON- OCH TRANSPORTBILAR

Hitta din egen Nissan

Oavsett om du söker en smidig citybil, crossover eller familje-SUV med full eldrift, eller hybridlösning, har Nissan en bil som uppfyller dina behov.

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

(*) Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.

(1) Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden och topografi kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure.

(2) Elförbrukning (kWh/100km): blandad körning 18,3–19,5; koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under körning.

(3) Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan Agent eller läs mer på www.nissan.se

(4) ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist är ett avancerat förarassistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT Assist är endast avsett för körning på motorväg (med mitträcken) där du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Körhastigheten ska ställas in att överensstämma med rådande hastighetsgräns. ProPILOT Assist är endast tillgängligt på fordon med automatisk växellåda.

(5) Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan Agent eller (telefonnummer/e-postadress) för mer information.

 (6) Kartor och trafikuppdateringar i realtid, tjänster för fjärrstyrning och smarta aviseringar är betalda tjänster men erbjuds utan kostnad i 3 år för berättigade bilar utrustade för NissanConnect-tjänster. Besök sidan för fordonets utrustning som finns här för att upptäcka mer eller se fordonsbroschyren. Kontakta din Nissan Agent eller (telefonnummer/e-postadress) för mer information).

(7) WLTP blandad körning min/max bränsleförbrukning (l/100km): 6,8-6,9. CO2 WLTP blandad körning min/max (g/km): 153 – 159.​

 (8) Tillbehör och annan utrustning som kunden monterar efter köpet kan påverka bilens angivna förbrukningssiffror. Nissan Original tillbehör omfattas av nybilsgarantin om de monteras av en Nissan Agent eller Nissan-verkstad innan bilen överlämnas eller under nybilsgarantins giltighetsperiod. Nissan Original tillbehör som monteras efter det att nybilsgarantin löpt ut eller av tredje part, eller av kunden själv, omfattas endast av garantin i 1 år/obegränsad körsträcka. 

(9) Med urplockat baksäte och fälld passagerarstol.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).