Nissan Townstar combi: 3/4 FRONTVY med familj som åker till stranden med Townstar Combi parkerad

NISSANS ALL STAR-TEAM FÖR DITT FÖRETAG FRAMÅT

HELT NYA NISSAN TOWNSTAR COMBI

Pris från[*]

Nissan Townstar combi: Interiör hel instrumentpanel i stadens centrum

DESIGN, KOMFORT OCH PRAKTISKHET

Utformad för alla liv du lever

Från skolskjutsen till skidbacken. Nya Nissan Townstar föddes för äventyr. Upptäck en rymlig kupé med kvalitetsfinish och sömlös anslutning för att hålla dig underhållen och i kontakt, oavsett var du beger dig. Djärv styling och iögonfallande detaljer på utsidan gör ett lika stort intryck på andra.

TEKNIK

Vänj dig vid en ny standard av innovation

Nya Nissan Townstar sätter en ny norm för klassen med säkerhetssystem, anslutningsmöjligheter och assistansfunktioner som vanligtvis bara finns i betydligt dyrare personbilar. Upptäck enklare, säkrare och roligare resor för alla.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkera säkert. Around View Monitor gör att manövrering i små utrymmen känns som en lek. Med en 360°-vy av ditt fordon och valbart fokus på front, trottoarsida eller bakdel, kommer även trånga gator i stan att kännas lätta. (1)

Nissan Townstar combi:  NissanConnect-konsol med kameravyer uppifrån och bakifrån

1/2 PROPILOT ASSIST

Glöm stressig körning, Nissan ProPILOT Assist (2)(3) hjälper dig. Den tar hand om några av uppgifterna med daglig körning med en knapptryckning för att följa fordonet framför på ett förinställt avstånd, stoppa och köra igen med trafikflödet och hålla dig mitt i körfältet – Den är som ett extra par ögon och en hjälpande hand när du behöver det.

Nissan Townstar combi : ProPILOT Assist

1/2 APPLE CARPLAY® OCH ANDROID AUTO™

Håll kontakten med din värld var som helst. Apple Carplay® och Android auto™ (3) kompatibilitet ger dig tillgång till meddelanden, musik och appar på din smartphone.

Nissan Townstar combi:  Närbild på NissanConnect-skärm med AppleCarPlay

1/2 NAVIGATION

Hitta alltid den snabbaste vägen. NissanConnect Infotainement System håller dig konstant uppdaterad med live-trafikuppdateringar (4), alternativa rutter med mera.

Nissan Townstar : NissanConnect screen with a part of the dashboard
Nissan Townstar combi: Dynamisk 7/8 körning bakvy, på väg med havet i bakgrunden

MOTORER OCH TEKNISK INFO

Drivs av framåtriktat tänkande

Upptäck säker prestanda med imponerande effektivitet. Nya Nissan Townstars ekonomiska bensinmotor uppfyller de senaste Euro6D-utsläppsnormerna och har ECO-lägesteknik för optimal bränsleförbrukning. (5)

TILLBEHÖR

Gör den till din

Från cykelhållare och takboxar till skiljeväggar och lastnät – skapa din perfekta resepartner med tillbehör för att skydda och anpassa nya Nissan Townstar och göra den till din egen. (6)

1/2 Takbox

Öka användbarheten ännu mer med en rad takboxar i olika storlekar.

Nissan Townstar Combi:  öppen takbox och parkerad på en parkeringsplats intill sjö eller hav

1/2 Lastbågar

Ta enkelt med dig större eller längre föremål och frigör utrymme i kupén.

Nissan Townstar combi: Takräcken

1/2 Dragkopplingar

Med avtagbar dragkoppling som tillval får du funktionalitet när du behöver det och en ren och sömlös look när du inte gör det.

Nissan Townstar combi:  AVTAGBAR DRAGKOPPLING

1/2 Bagagerumsmatta

Den ena sidan av denna enkelt avtagbara klädsel är slitstark velour, den andra är gummi som är lätt att rengöra - perfekt för husdjur eller lerigt trädgårdsavfall.

Nissan Townstar combi:  Bagagerumsmatta

NISSAN FINANS

En plan för varje budget

Oavsett din budget kan Nissan Finance Support ge dig råd om en rad finansiella paket för att hitta det som är bäst för dig och din verksamhet.

1/2

Nissan Townstar combi: Mamma slappnar av i passagerarsätet

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

(1) Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se/

(2) ProPILOT Assist finns endast tillgängligt på ett begränsat urval av fordon. ProPILOT Assist är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. ProPILOT Assist ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke). Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok. 

(3) Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.

 (4) Kartor och trafikuppdateringar i realtid, tjänster för fjärrstyrning och smarta aviseringar är betalda tjänster men erbjuds utan kostnad i 3 år för berättigade bilar utrustade för NissanConnect-tjänster. Besök sidan för fordonets utrustning som finns här för att upptäcka mer eller se fordonsbroschyren. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information.

(5) Kommer att anpassas efter marknadsspecifikationer. Elförbrukning (Wh/km): blandad körning 180–206;koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under körning

 (6) Tillbehör som visas kan vara standard och/eller tillval och endast på utvalda versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).