[1] 19’’ lättmetallfälgar som tillval.

[2] ProPILOT Assist är tillgänglig för utvalda modeller och kan bara användas i bilar med automatisk växellåda. ProPILOT Assist är en Advanced Drive-Assist-teknik som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT Assist är endast avsedd för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[3] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se

[4] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på appen NissanConnect Services med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning. Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information].

[5] WiFi i bilen är alltid en betaltjänst tillgänglig via abonnemang. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information].

[6] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[7] Kostnadsfria tjänster (Nissan på Google Assistant, körhistorik och analys, Nissan hjälp och assistans, assistans vid haveri, fordonsstatus, batterimanager – enbart för elfordon) är tillgängliga kostnadsfritt under en period av 7 år, beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information].

[8] Tillbehör som visas är standard och/eller tillval endast på utvalda bilklasser. Ytterligare kostnader kan tillkomma. Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga eller kanske inte är tillgängliga som standard utan som tillval (mot en extra kostnad). (mot en extra kostnad)"