Nissan Juke Hybrid

En underhållande elektrifierad körupplevelse

Pris från[*]

Juke DIG-T 114 hk 6M/T

253 000 kr

Nissan JUKE körbild i staden

DRIVLINOR

Nissan Juke - drivlinor

Oavsett om du söker efter en klassisk bensin- eller en hybridlösning, erbjuder Juke en underhållande körupplevelse med låg och effektiv förbrukningen (1).

Nissan JUKE Talent och Juke Hybrid

DESIGN

Djärv och unik design

Skarpa linjer definierar den aerodynamiska designen och strålkastarnas utformning bidrar till det djärva utseendet. Den distinkta designen i kombination med ett flytande tak och 19" lättmetallfälgar (2) förstärker ytterligare denna crossover-coupé.

Nissan JUKE 3/4 bak statisk Juke med talent med baklucka öppen

MÅTT OCH MÅNGSIDIGHET

Anpassningsbar som du

Upptäck storleken och kapaciteten i denna smarta bil. Från USB-uttag fram och bak till dess rymliga och mångsidiga bagageutrymme. Nissan Juke är designad att klara både vardags- och semesterresorna.

ASSISTERAD KÖRNING

Smart teknik som hjälper

Nissans avancerade assistansteknologier kopplar upp dig mot omvärlden, ökar säkerheten, komforten och kontrollen ute på vägarna. (4)

1/2 - ProPILOT Assist

ProPILOT Assist hjälper dig att hålla bilen centrerad i körfältet och övervakar avståndet mellan dig och bilen framför (3)(4).

Nissan JUKE körbild bakifrån på större väg i staden

1/2 - Intelligent Around View Monitor

Intelligent Around View Monitor visar bilder av vad som finns framför, bakom och på trottoarsidan av bilen - allt för att hjälpa dig att lättare manövrera på trånga platser (4).

Nissan JUKE parkering i stad

1/2 - Intelligent frontkollisionsvarning

Intelligent frontkollisionsvarning håller koll på upp till två fordon framåt. Om systemet upptäcker en plötslig inbromsning får du en hörbar och visuell signal som informerar dig att sakta ner (4).

Nissan JUKE intelligent frontkollisionsvarning illustration

ANSLUTBARHET

Alltid uppkopplad till din värld

Med Nissan Intelligent Technology håller du dig uppkopplad och synkroniserad med omvärlden. Anslut till din favoritspellista och appar, ställ in din destination och mycket mer.

1/2 - Enkel anslutbarhet

Apple CarPlay® eller Android Auto™ ansluter din smartphone till din Juke och ger tillgång till vägbeskrivningar, telefonsamtal, spellistor och mycket mer. (6)

Nissan JUKE NissanConnect-skärm

1/2 - NissanConnect-appen

Med appen NissanConnect Services kan du se var du parkerade bilen, skicka destinationer till navigationssystemet mm (5)(7).

Nissan JUKE statisk 3/4 bild framifrån med stadsbakgrund och smartphone
Nissan JUKE karossfärger och utrustningsnivåer sortiment - statiska bilder i i cirkelformation

BYGG DIN BIL

Konfigurera din Juke

Utforska hur du kan personanpassa din Nissan Juke.

VERSIONER OCH UTRUSTNING

Utrustningsnivåer Hitta din perfekta crossover-coupé

Titta närmare på utrustning och teknologier i Nissan Juke. Hitta rätt utrustningsnivå för dig.

1/2

Nissan JUKE 3/4 statisk bild

JÄMFÖR

Vilken version är bäst för dig?

Jämför olika utrustningsnivåer och hitta den version som passar dig bäst.

1/2

Nissan JUKE: Livsstil

TILLBEHÖR

Stick ut lite extra

Skapa en look som är helt unik. Kombinera ditt val av tillbehör och få en bil som perfekt uppfyller dina behov och blir mer visuellt spännande (8).

1/2 - Backspegelkåpa Carbon Black

Ge dina sidospeglar ett coolare utseende med kåpor i Carbon Black som är designade att perfekt matcha din Juke.

Nissan JUKE vändbar bagagerumsmatta

1/2 - Takmonterad cykelhållare (10)

Transportera upp till 3 cyklar säkert med detta tillval som monteras på taklastbågarna. (maxvikt 20 kg, passar hjulstorlek 36”/91 cm)

Nissan JUKE takmonterad cykelhållare

1/2 - Lastkantsskydd

Högkvalitativt skydd i borstad aluminium. Utformade att skydda mot repor vid in-/urlastning.

Nissan JUKE ilastningsskydd

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

(1) Jämförelse mellan Nissan Juke 1.0 114 hk DCT N-Connecta och Nissan Juke Hybrid 143 hk N-Connecta. Nissan Juke 1.0 114 hk DCT N-Connecta: bränsleförbrukning blandad körning (l/100 km): 6,0; CO2 (g/km): 137. Nissan Juke Hybrid 143 hk N-Connecta: bränsleförbrukning blandad körning (l/100 km): 5,0; CO2 (g/km): 112. Fordonet är homologerat i enlighet med EU-lagstiftning enligt WLTP testcykeln.

(2) 19’’ lättmetallfälgar - Standard eller tillval (mot en extra kostnad) beroende på utrustningsnivå

(3) ProPILOT Assist med Navi-link finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist med Navi-link är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. Systemet ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke. Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok.

(4) Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se/

(5) För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på appen NissanConnect Services med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning.

(6) Apple CarPlay® och Android Auto™ är tillgängliga utan kostnad, beroende på modell och/eller utrustningsnivå. Android Auto™ är endast tillgängligt med inkoppling via kabel. För mer information kontakta din Nissan-återförsäljare. Apple CarPlay® är en funktion tillhandahållen av Apple Inc. Android Auto™ är en funktion tillhandahållen av Google Inc. Funktionerna kan vara otillgänglig under vissa förhållanden som ligger utom Nissans kontroll. Apple CarPlay® och Android Auto™ kan vara otillgängliga i vissa länder eller sakna vissa funktioner. Nissan frånsäger sig ansvaret gällande tillgänglighet och/eller avsaknad av vissa funktioner i Apple CarPlay® resp. Android Auto™.

(7) Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

(8) Kostnadsfria tjänster (Nissan på Google Assistant, körhistorik och analys, Nissan hjälp och assistans, assistans vid haveri, fordonsstatus, batterimanager – enbart för elfordon) är tillgängliga kostnadsfritt under en period av 7 år, beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan-återförsäljare eller för mer information.

(9) Tillbehör som visas är tillval och kan vara begränsade till vissa versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

(10) Utvalda Nissan-tillbehör tillhandahålls av Nissan-godkända partners. De ger garanti enligt deras villkor, som är minst ett års garanti. För mer information, kontakta din Nissan-återförsäljare. 

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, version eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.