Nissan JUKE rod parkerad i stad

Tillbehör som passar in i ditt liv

Ta Nissan Juke till nästa nivå med tillbehör som passar dina aktiveteter. Från cykelhållare till takboxar, golvmattor till smartphonehållare, Med Nissans tillbehör får du en bättre, smartare och mer kapabel körning.

Ladda ner tillbehörsbroschyr

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte är från Sverige och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer. ​​

 

Information om tillbehör är endast avsedd som en allmän vägledning och utgör på intet sätt någon form av erbjudande eller utfästelse från Nissan. Vi har gjort allt som stått i vår makt för att den information som lämnas här ska vara korrekt. Då vi hela tiden arbetar med att förbättra våra produkter ytterligare, förbehåller vi oss dock rätten att ändra samtliga uppgifter. Lägg speciellt märke till följande: Priserna är endast riktpriser och innefattar i förekommande fall inte några lackeringskostnader. Priserna anges inklusive moms och montering. Monteringskostnaden kan skilja sig åt mellan olika återförsäljare. Fråga därför din lokala Nissan-återförsäljare om det exakta priset. Tillbehör och annan extrautrustning som monteras på bilen kan ha en effekt på bilens bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.