Anslut dig till världen

Med förmågan att göra vad du vill – när du vill – kan en upplevelse ta dig vart som helst.

Bilen lyssnar. Tacka teknologin för intelligent personlig assistans

Röststyrning

Nissan ARIYA person pratar för att illustrera hej Nissans röststyrning

Virtuell personlig assistans

Din Nissan ARIYA förstår röstkommandon och kan leverera de tjänster som du behöver.

Assistenten Alexa

Prata med Nissan ARIYA och kontrollera ditt hem från bilen genom att använda den inbyggda assistenten Alexa.

Nissan ARIYA instrumentpanel visar Amazon Alexa inbyggd röstigenkänning

Alltid uppdaterad och redo

Fjärrstyrd uppgradering av mjukvara

Nissan ARIYA med illustration av hårdvaruuppdateringar som strålas in i bilen

Din Nissan ARIYA är den senaste Nissan ARIYA

Med trådlös uppdatering uppgraderas mjukvaran i ditt fordon till den senaste versionen. Därför är den Nissan ARIYA som du köper idag även helt up to date imorgon.

Anpassa instrumentklustret och ha full koll på din crossover från distans

Bra att veta

Nissan ARIYA pekskärm med integrerat skärmgränssnitt

Integrerat skärmgränssnitt

Dela viktig information mellan två 12,3'' skärmar – infotainmentskärmen och den digitala kombimätaren.

Nissan ARIYA pekskärm visar smart reseplanerare

Smart reseplanerare

Ställ in den bästa rutten och se var tillgängliga laddstationer finns längs vägen. [1]

NissanConnect-appen

Möt ditt nya resesällskap. Använd appen för att skicka din destination till bilen, kolla laddstatus, starta/avsluta laddning mm. Du kan till och med  låsa/låsa upp dörrarna på distans. [2]

Nissan ARIYA smartphone med NissanConnect-appen som visas

Upptäck olika sätt att ansluta

Håll dig synkad

Vanliga frågor och svar

NÄSTA
Utforska Nissan ARIYA 360
Next photo
Nissan

[1] Du bör inte förlita dig enbart på tekniska assistansfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar i alla situationer och under alla omständigheter. Begränsningar gällande hastighet och annat gäller. För de villkor som gäller Nissans tekniska lösningar, vänd dig till din Nissan-återförsäljare eller gå in på www.nissan.se

[2]  För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning. 

[3]  Vilka specifika detaljer och funktioner som finns tillgängliga, som standard eller som tillval (mot extra kostnad), beror på version.

[4]  Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[5] Funktionens respons och användning kan påverkas när bilen får en dålig signal. För optimal användning ska du se till att din bil är i ett område med bra mobiltäckning. 

[6]  ProPILOT finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast vid körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navi-link stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa avvägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen. För mer information, läs bilens instruktionsbok.

Bilder och beskrivningar är endast ämnade som vägledning. I vissa fall förekommer bilder på bilar med ej lokalanpassad specifikation och sådana som inte representerar en specifik modell, utrustningsnivå eller ett visst erbjudande. Vissa avbildade detaljer kan eventuellt ej vara tillgängliga vid lansering, eller ej vara tillgängliga som standard utan endast som tillval.
Vilka specifika detaljer och funktioner som finns tillgängliga, som standard eller som tillval (mot extra kostnad), beror på version.