Anslut dig till världen

Med förmågan att göra vad du vill – när du vill – kan en upplevelse ta dig vart som helst.

Det känns bra när din bil lyssnar. Tacka den inbyggda virtuella personliga assistenten för detta.

INBYGGD VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT

Nissan ARIYA person pratar för att illustrera hej Nissans röststyrning

NISSANS RÖSTSTYRNING

Säg ”Hej Nissan, skruva upp AC” eller ”Hej Nissan, läs mitt senaste sms” och mer. Din Nissan ARIYA förstår dedikerade röstkommandon för mer intuitiv kontroll.

Anpassa din instrumentering. Ha full koll på var du ska köra. Anslut till din crossover på distans

Bra att veta

Nissan ARIYA pekskärm med integrerat skärmgränssnitt

Integrerat skärmgränssnitt

Dela viktig information mellan två 12,3'' skärmar – infotainmentskärmen och den digitala kombimätaren.

Nissan ARIYA smartphone med NissanConnect-appen som visas

NissanConnect-appen

Möt ditt nya resesällskap. Använd appen för att fjärrstyra ditt fordon med funktioner som lås/lås upp dörrarna och fjärrstyrd klimatanläggning. [3]

Upptäck olika sätt att ansluta

Håll dig synkad

Vanliga frågor och svar

VILKA TEKNISKA- OCH ANSLUTNINGSBARA FUNKTIONER ÄR NISSAN ARIYA UTRUSTAD MED?

ÄR APPLE CARPLAY AND ANDROID AUTO TILLGÄNGLIGT I NISSAN ARIYA?

VILKEN STORLEK ÄR DET PÅ SKÄRMARNA I ARIYA?

NÄSTA
Utforska Nissan ARIYA 360
Next photo
Nissan

[1]  Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan Agent eller läs mer på www.nissan.se/

[2]  För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda NissanConnect Services behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS eller Android operativsystem och ett SIM-kort för datatrafik från din mobiloperatör. Alla tjänster förutsätter mobilnätstäckning.

[3]  Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan Agent för mer information.

[4] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen. 

[5]  Kostnadsfria tjänster (Nissan på Google Assistant, körhistorik och analys, Nissan hjälp och assistans, assistans vid haveri, fordonsstatus, batterimanager – enbart för elfordon) är tillgängliga kostnadsfritt under en period av 7 år, beroende på modell och/eller klass. Kontakta din Nissan Agent för mer information].

[6]  Designad för Qi-laddstandarden och optimerad för Qi-certifierade enheter.

[7]  Funktionens respons och användning kan påverkas när bilen får en dålig signal. För optimal funktion bör bilen befinna sig i ett område med bra nätverkstäckning.

[8]  ProPILOT Assist med Navi-link finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT Assist med Navi-link är ett assistanssystem som kräver att föraren har händerna på ratten och ögonen på vägen. Systemet ska endast användas på motorvägar där mötande trafik separeras av ett mitträcke. Navi-link hjälper till att identifiera vägskyltar. Vissa funktioner fungerar inte under alla körsituationer och väderförhållanden. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet. Läs mer i fordonets ägarhandbok.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga eller kanske inte är tillgängliga som standard utan som tillval (mot en extra kostnad).