Elektrisk prestanda

Nissan ARIYA tar ordet spänning till en ny nivå med banbrytande teknik och en helt ny EV-plattform.

e-4ORCE

Kör

5,1 sek.

0–100 km/h

Sport

Läge

Nissan ARIYA kör på en motorväg

Förbättra köregenskaper och komfort ytterligare

e-4ORCE AWD

Nissan ARIYA kör på en motorväg

Möt e-4ORCE: ett unikt system för 4-hjulsdrift med dubbla elmotorer för maximalt vridmoment och stabilitet på praktiskt taget alla underlag. Känslan av kontroll är dock det som verkligen kommer att lyfta din körupplevelse till nya höjder. e-4ORCE ger dig fantastisk trygghet - förmågan att växla till 100 % effekt från fram- till bakhjul ger exakt hantering samtidigt som systemet motverkar över- eller understyrning. Systemet kontrollerar även bilens rörelse vid applicering av bromsarna, vilket ytterligare säkerställer en jämn och stabil körning.

Elektrifierande fördelar

SMIDIG KRAFT

KOMFORT FÖR ALLA

KONTROLL I ALLA VÄDER

Det finns körglädje - och så finns Nissan ARIYA

TA DEL AV SPÄNNINGEN

Nissan ARIYA kurvtagning på motorvägen

e-4ORCE ger en nästan perfekt viktfördelning på 50/50 mellan fram- och bakaxel

Om du vill ha suveräna köregenskaper behöver du balans. Det är därför som Nissan ARIYA byggs med jämn viktfördelning.

e-Pedal step

Utveckla din körning med e-pedal. Tryck bara ner pedalen för att accelerera och släpp för att sakta ner. Det är ett mjukare, mer intuitivt och avslappnande sätt att köra på. [1]

Nissan ARIYA kör på en bergsväg

Ett läge för varje situation

Välj körläge för att matcha ditt humör, vägförhållanden och dina behov

Nissan ARIYA vy framifrån fokus på hjul kurvtagning

Sport-, eco- och snö-läge

Välj sport-läge för omedelbar spänning. När de yttre omständigheterna förändras kan du välja eco- eller snö-läge för att göra din ARIYA mer kompatibel med rådande väder- och trafikförhållanden.

Vanliga frågor och svar

VILKA TEKNISKA SPECFIKATIONER HAR NISSAN ARIYA?

VILKEN ACCELERATION HAR NISSAN ARIYA?

HUR MÅNGA HÄSTKRAFTER HAR NISSAN ARIYA?

NÄSTA
Utforska fördelarna med eldrivna fordon
Next photo
Nissan

[1]  Du bör inte förlita dig enbart på tekniska assistansfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar i alla situationer och under alla omständigheter. Begränsningar gällande hastighet och annat gäller. För de villkor som gäller Nissans tekniska lösningar, vänd dig till din Nissan Agent eller gå in på www.nissan.se

[2]  Informationen som tillhandahålls baseras på interna testuppgifter. Informationen är vägledande och avser inte ett visst fordon. Informationen är inte en del av erbjudandet. Siffrorna kan variera beroende på faktorer som exempelvis tillvalsutrustning, batteristatus, användandet av klimatanläggningen, underhåll, körbeteende och icke-tekniska faktorer som, topografi och väderförhållanden etc. Resultaten kan variera i verkligheten. Nissan förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra beräknaren när som helst.

Bilder och beskrivningar är endast ämnade som vägledning. I vissa fall förekommer bilder på bilar med ej lokalanpassad specifikation och sådana som inte representerar en specifik modell, utrustningsnivå eller ett visst erbjudande. Vissa avbildade detaljer kan eventuellt ej vara tillgängliga vid lansering, eller ej vara tillgängliga som standard utan endast som tillval.