Anslut dig till världen

Nissan Qashqai är din kommunikationspartner. Med hjälp av din röst eller en lätt beröring kommer du bli förvånad över vad du kan göra.

Förenkla ditt liv

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

Nissan Qashqai Google Assistant Alexa logo

Amazon Alexa® och Google Assistant™

Genom att använda Nissan Action (för Google Assistant™) eller Skill (för Amazon Alexa®) kan du fjärrtända belysningen – praktiskt på en stor parkering när du är osäker på var du ställde bilen – kontrollera om dörrarna är låsta, skicka en destination till navigationssystemet mm. Säg bara ”OK Google (eller Alexa) fråga Nissan” och upptäck riktig bekvämlighet [1].

Avancerad anslutbarhet

Skippa kablar och USB-anslutning. Nissan Qashqai minskar röran med trådlös Apple CarPlay [2], samtidigt som sladdlös laddning är perfekt för din kompatibla smartphone. Med Wi-Fi [3] i bilen för flera enheter är det en enkel match för alla i bilen att hålla sig uppkopplade [4].

Nissan Qashqai trådlös laddning

[1] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma kör- och säkerhetsfunktioner. Det är alltid föraren som bär det yttersta ansvaret. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissans tekniska lösningar, tala med din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se

[2] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Systemet ska alltid användas i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket kan påverka förarens kontroll över bilen.

[3] Användningen av ”Wi-Fi i bilen” är möjlig genom en integrerad trådlös internetanslutning. Datakommunikationen sker via utvalda externa mobilföretag, i enlighet med deras specifika villkor (beroende på tillgänglighet i aktuellt land). För ytterligare information, besök din Nissan-återförsäljare. ”Wi-Fi i bilen” är tillgängligt mot en extra kostnad via prenumerationen. För mer information, besök www.nissan.se eller kontakta din Nissan-återförsäljare.

[4] Tillgängliga funktioner beror på version - kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad).

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga - eller kanske inte är tillgängliga som standard utan bara som tillval mot en extra kostnad.