BEGÄR ETT KOSTNADSFÖRSLAG

Hur vi använder dina personuppgifter


Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att då och då kontakta dig med marknadsföringsinformation om våra produkter och tjänster, genomföra kundnöjdhetsundersökningar och utföra resultatmätning på vår försäljning och annonsering.

Om du har gett oss ditt samtycke till att ta emot
direktmarknadsföringskommunikation via e-post kan vi också behandla dina personuppgifter för att visa dig personligt anpassad reklam som är skräddarsydd efter dina behov. I synnerhet kan vi:
• samla in och analysera de personuppgifter som du har lämnat direkt till oss för att bygga interna profiler om dina intressen och preferenser och lagra dem i vår databas,
• samla in och analysera de personuppgifter som tillhandahålls av våra affärspartners, såsom Google, för att utveckla dina profiler (t.ex. åldersintervall, grön profil osv.), skicka eller visa dig relevant och personanpassad nätreklam på sociala medier (t.ex. Facebook eller Instagram) baserat på dina profiler samt till potentiella kunder som har profiler som liknar dina (liknande målgrupper).

Dina rättigheter
Du har olika rättigheter när det gäller dina personuppgifter som anges i vår integritetspolicy, utöver din rätt att när som helst invända mot direktmarknadsföring enligt ovanstående. Du kan när som helst utöva dessa rättigheter genom att kontakta oss via vårt formulär för begäran om personuppgifter.

Vi vill hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter, tjänster, kampanjer och erbjudanden. Vi värdesätter din integritet och vill därför börja med att be dig om ditt samtycke.

Jag vill gärna ta emot marknadsföringskommunikation från Nissan (Nissan Nordic Europe OY eller Nissan Automotive Europe S.A.S) och från min föredragna auktoriserade verkstad** av (kryssa i tillämpliga rutor): **Som standard är din föredragna auktoriserade verkstad den Nissan-agent som du besökte först

Du kan när som helst ändra dina preferenser eller avsluta prenumerationen på marknadsföringskommunikation genom att använda länken för avanmälan i de meddelanden som skickas till dig eller genom att besöka ditt föredragna kontaktcenter (tillgängligt senare under 2024), eller genom att kontakta vårt Nissan kundtjänst (+46 8 5010 3000 eller kontakta oss).
För att få reda på mer om hur Nissan använder dina personuppgifter, gå till vår integritetspolicy.

* Obligatoriska uppgifter