NISSAN FÖRETAG FÖRSÄLJNINGSARGUMENT

BEHÖVER DU DEN PERFEKTA AFFÄRSPARTNERN?

Det är dags att ta din verksamhet till nästa nivå. Nissans utbud av företagsbilar erbjuder allt du behöver för att påbörja vägen mot framgång, oavsett om du är en småföretagare eller ansvarig för vagnparken på ett större företag.

5-årsgaranti

TRANSPORTBILSUTBUD

Bekanta dig med Nissans omfattande utbud av transportbilar och hitta versionen som fyller dina transportbehov, med 5 års garanti för samtliga modeller (utom e-NV200).

Håll kontakten

Håll kontakten

Få information om vad som händer hos Nissan genom vårt nyhetsbrev – för allt det senaste kring produkter, tjänster och aktuella erbjudanden.

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte är från Sverige och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.​​

*Tillverkningsgaranti på 5 år eller 16 000 mil (vilket än kommer först) för hela transportutbudet (med undantag för e-NV200 som har en tillverkningsgaranti på 5 år eller 10 000 mil för elbilens systemdelar och en garanti för resten av bilen på 3 år eller 10 000 mil). *Obegränsad körsträcka för garantier på lack, Nissans originaldelar och tillbehör, &vägassistans& och rost. För ytterligare uppgifter, hänvisa till Nissans garantibroschyr.