Nissan INTERSTAR - broschyromslag

Nissan Interstar

Nissans All Star-team för ditt företag framåt

Pris från[*]

359 088 kr

TEKNISK INFORMATION

Välj din storlek

Varje företag har sina egna specifika krav. Det är därför som Interstar finns med flera olika alternativ för hjulbas, nyttolast och storlek på karossen för att passa din verksamhet på bästa sätt.

1/2 Skåp och chassin

Finns med flera olika alternativ för hjulbasen med upp till fyra olika längder och flera karossversioner, inklusive skåp (panel van), liten lastbil med tippflak (tipper van), liten lastbil (box van) med mera.

Nissan Interstar - Illustration av skåpbil och chassi

1/2 Mått (4)

Få plats med allt. Nya Nissan Interstars lastlängd är från 2,53 meter till 4,38 meter beroende på ditt val.

Nissan Interstar - Illustration av skåpbil och chassi

1/2 Nyttolast

Tung last. Nya Nissan Interstar kan lasta upp till 1 587 kg.

Nissan Interstar - Illustration av plattformskupé bakifrån  Framhjulsdrift

1/2 Lastvolym

Med en volym från 8 m3 till 17 m3 kan nya Nissan Interstar rymma upp till 5 Europapallar.

Nissan Interstar - Mått för skåpbil med bakhjulsdrift
Nissan INTERSTAR : 4 MY21Interstar Conversions rear views

PÅBYGGNATIONER

Skräddarsydd för uppgiften

Med ett brett sortiment, erbjuder nya Interstar ett flertal påbyggnationer för att perfekt kunna matcha ditt företags behov. Välj mellan våra "Färdiga att använda" eller helt anpassade påbyggnationer från våra Nissan-certifierade påbyggare. (3) (4)

Nissan INTERSTAR: Interiör med främre instrumentpanel

MÅNGSIDIG OCH PRAKTISK

Ett mobilt kontor

Förutom ett stort och mångsidigt lastutrymme, erbjuder nya Nissan Interstar också en rymlig, praktisk och uppkopplad hytt som blir ditt kontor på vägarna. Håll koll på alla delar av din verksamhet oavsett vart du är på väg.

Nissan Interstar - Körbild

MOTORER

Din kraftfulla kompanjon

Mer kraftfull och mer effektiv. Nya Nissan Interstar finns med ett urval av dCi-motorer som producerar mellan 150 hk och 180 hk - för trygghet i alla körsituationer. Alla motorer uppfyller de senaste utsläppsnormerna (EURO6D-Full eller EUROVIe).

TEKNOLOGI

Ett extra par ögon

På väg eller på plats är god sikt avgörande. Nya Nissan Interstar går ett steg längre med assistans- och säkerhetsteknik. Systemen visar vad som finns runt dig, varnar dig för faror och till och med hjälper dig att undvika dem.

1/2 BACKKAMERA

Du behöver inte längre gissa när du backar. En backkamera ger en tydlig vy av vad som finns bakom dig och det visas på ett smidigt sätt i backspegeln. (1)

Nissan INTERSTAR 7-TUMS PEKSKÄRM

1/2 VIDVINKELSPEGEL

Vidvinkelsbackspegeln på passagerarsidans solskydd mer än fördubblar din synvinkel mot den bakre sidan av fordonet. Det gör det säkrare att backa – och minskar döda vinklar.

Nissan INTERSTAR: Detaljbild på vidvinkelspegel

1/2 KÖRFÄLTSASSISTENT

Håll dig fokuserad. Om det finns risk för att ditt fordon lämnar sitt körfält oavsiktligt, varnar systemet med en hörbar och visuell signal. (1)

Illustration av körfältsvarnare i Nissan INTERSTAR

1/2 ELEKTRONISKT STABILITETSPROGRAM

Dra nytta av säkrare hantering. Elektroniskt stabilitetsprogram stabiliserar automatiskt ditt fordon vid inbromsning, acceleration och i kurvor.

Nissan INTERSTAR - Illustration av elektroniskt stabilitetsprogram

TILLBEHÖR

Sätt din prägel

Från detaljer som sätesöverdrag i konstläder, skyddande mattor och stänkskydd till användbara tillägg som dragkoppling och taklastbågar. NISSAN ORIGINAL TILLBEHÖR gör livet säkrare och enklare. [*]

1/2 TAKLASTBÅGAR (3)

Ta ännu längre laster eller öka din lastkapacitet ännu mer.

Detaljbild av lastbågar

1/2 AVTAGBAR DRAGKOPPLING

Dra nytta av användbarheten med en dragkoppling och ett stilrent utseende när den inte behövs.

Detaljbild av Dual Purpose Connecting Rod

1/2 Sätesöverdrag

Kliv i och ur med sinnesro. Slitstarka sätesöverdrag håller dina säten fria från smuts och slitage.

Detaljbild på sätesöverdrag

1/2 Stänkskydd

Skydda bilens sida med stänkskydd som minskar vatten-, grus- och lerstänk när du kör.

Detaljbild på stänkskydd

NISSAN FINANS

En plan som passar varje budget

Oavsett din budget kan Nissan Finans ge dig råd om en rad olika paket för att hitta det som är bäst för dig och din verksamhet.

1/2

En livsstil med en leende förare

FÖR DITT FÖRETAG FRAMÅT

Nya Nissan Interstar

Med en ny strömlinjeformat design och valmöjligheten mellan ren eldrift eller en diesel-drivlina med manuell växellåde eller en 9-stegad automatlåda. Kommer dessutom med ett brett utbud av olika karosstyper anpassade efter företagets behov. Nya Nissan Interstar tar din verksamhet till en helt ny nivå.

1/2

En stor vit INTERSTAR-transportbil sedd framifrån.
LCV-räckvidd för Primastar, Townstar och Townstar EV

TRANSPORTBILAR

En transportbil från Nissan för alla

Effektiva motorer, robust design och smarta assistansteknologier – oavsett din verksamhets behov finns det en Nissan transportbil som passar.

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

[1] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. Funktioner är beroende av komponentillgång. Vänligen tala med din Nissan Agent. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan Agent eller läs mer på www.nissan.se

[2] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[3] Crew Van och Combi är ej tillgängliga från 1 juli 2022.

[4] Double Cab / Double Tipper är beroende av produkttillgång. Vänligen tala med din Nissan Agent.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller tillval (mot en extra kostnad).