EN STOR TRANSPORTBIL - ELDRIFT ELLER DIESEL

Nästa generation Nissan Interstar

Förlansering, öppnar snart för order

Din perfekta affärspartner har anlänt

Högeffektiv, flexibel och lika pålitlig som alltid. Nissan Interstar förenklar din dagliga verksamhet.

1/2

placeholder

LÅGA DRIFTSKOSTNADER

Tillgänglig som helt eldriven eller med en effektiv dieselmotor.

LEDANDE LASTKAPACITET

Gör det lätt att bära tungt med en max. lastvikt på 1.9 ton för diesel och 1.6 ton för EV.

SÄKERHET SOM STANDARD

Ser till att alla ombord får en säker och bekväm resa.

5 ÅRS GARANTI - SOM VANLIGT

Sinnesfrid med en lång och omfattande garanti.

EFFEKTIVITET

Ända in i kaklet

En EV-version, med en räckvidd på upp till 460 km, och en effektiv dieselversion, som sparar upp till 1,5 liter per 100 km, gör att Nissan Interstar får ut det mesta av den dagliga körningen och håller nere driftskostnaderna.

1/2

placeholder

SKRÄDDARSYDD FÖR DIN VERKSAMHET

Ditt företag, din Interstar

Med ett stort utbud av versioner kombinerar Nissan Interstar flexibilitet med muskler och hanterar allt som en hård arbetsdag kan innehålla.

1/2

placeholder

GENERÖST LASTUTRYMME

Med 10.8–14,8 m3 lastutrymme har ditt företag utrymme att växa. Från 3 255 mm upp till 3 855 mm lastdjup. Nya Nissan Interstar kan lasta upp till 1 925 kg med dieseldrivlina och i EV-versionerna är max. lastvikt upp till 1 625 kg.

DESIGN

Utseende som ger avtryck

Första intrycket består. Nya Nissan Interstar har en design som uttrycker kvalitet, användbarhet och enkelhet. Den skapar omedelbar igenkänning för ditt företag och ger föraren självförtroende.

1/2

placeholder

KARAKTÄRISTISK KYLARGRILL

En ny kraftfull kylargrill ser till ge en snygg entré på varje jobb. Effektiva LED-strålkastare förhöjer utseendet ytterligare. Interstar-logon fulländar en förstklassig design.

KOMFORT OCH SÄKERHET

Imponerande lista av säkerhet

Kör tryggt i en rymlig förarhytt med ett avancerat 1-box-bromssystem för exeptionell bromskraft oavsett last, samt klassens bästa 5-årsgaranti och en guldstjärna i NCAP-betyg.

1/2

placeholder

Bilder och beskrivningar är endast ämnade som vägledning. I vissa fall förekommer bilder på bilar med ej lokalanpassad specifikation och sådana som inte representerar en specifik modell, utrustningsnivå eller ett visst erbjudande. Vissa avbildade detaljer kan eventuellt ej vara tillgängliga vid lansering, eller ej vara tillgängliga som standard utan endast som tillval.