Ny teknik
e-Pedal och ProPILOTETT INITIATIV FÖR HÅLLBARHET

Hos Nissan tror vi på en hållbar morgondag och det kan ske, om vi agerar nu. Det är därför vi nu leder arbetet gällande 100 % eldrivna transportlösningar för att forma smarta städer och skapa en innovativ framtid.

NISSANS ELDRIVNA FORDON

Gå med i den elektriska revolutionen! Börja köra framtidens bil redan idag. Nissans fantastiska utbud av 100 % eldrivna bilar erbjuder högsta prestanda och den senaste tekniken. Allt för att du kan njuta av resan samtidigt som du vet att du kör en bil med nollutsläpp.

*Laddtiden är beroende av typ av snabbladdare, dess kondition, batteritemperatur och dess storlek liksom lufttemperaturen vid laddtillfället.

** Laddtiden är beroende av typ av laddbox, dess kondition, batteritemperatur och dess storlek liksom lufttemperaturen vid laddtillfället. Under 7,5 timmar kräver tillgång till 32 A. Med en 16 A laddbox blir laddtiden den dubbla. 

*** NEDC (New European Driving Cycle). Den faktiska räckvidden är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, användandet av ACC/värme och övrig elektronisk utrustning, topografi etc. Avvaktar slutgiltigt typgodkännande.

Bilderna som visas endast som vägledning I vissa fall kan bilder föreställa versioner som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar en utrustningsnivå eller ett erbjudande som marknadsförs i Sverige. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga på den svenska marknaden, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.