NISSAN MAPCARE™

Körlandskapet ändras konstant och även kartorna vi använder oss av för att navigera. Som ägare av en Nissan har du nu fri tillgång till programmet Nissan MapCare™ som håller ditt navigeringssystem helt uppdaterat och som gör att du kan dra fördel av korrektare kartor, nya sevärdheter samt spara pengar och bränsle. Allt du behöver göra är att en gång per år ta din Nissan till närmaste återförsäljare för att kostnadsfritt uppdatera ditt system. Inga extrakostnader och inget extrajobb för dig. Sluta ta fel väg och om du måste stanna till för att handla, ta ut pengar eller tanka så vet du exakt vart du ska göra det.

Erbjudandet gäller för hela Nissans-modellutbud där bilen är utrustad med NissanConnect navigationssystem (undantag gäller för 370Z och våra transportbilar (exkl. Navara) samt e-NV200) som tillverkas från den 1 maj 2016 och senare (1 juni 2016 för JUKE och 1 november 2016 för NP300 Navara). Bilar i lager som har tillverkats före den 1 maj 2016 (1 juni 2016 för JUKE och 1 november 2016 för Navara) omfattas EJ av detta erbjudande.

SINGLE MAP UPDATE

Om din Nissan inte omfattas av programmet Nissan MapCare™ kan du fortfarande uppdatera ditt navigationssystem genom programmet Single Map Update. Du kommer därmed att få de senaste uppdateringarna för att dra fördel av korrekta kartor och njuta av nya sevärdheter. Du kan besöka Nissans webbutik för att köpa Single Map Update och du installerar enkelt programmet på egen hand. Samma köpprocedur gäller för alla produkter.

Du kan även beställa programmet via din återförsäljare, som då kommer att installera det åt dig.

*Priser är inkl. arbete- och monteringskostnader. Var uppmärksam på att priset kan ändras.Materialkostnaden kan justeras vid exempelvis lackering. För mer  information kontakta din Nissan-återförsäljare.