Nissan LEAF bild

Nissan LEAF

En helt eldriven familjebil

Pris från[*]

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

RÄCKVIDD OCH BESPARINGAR

Ladda snabbare, kör längre

Nu är tiden inne att gå över till ren eldrift och att njuta av omedelbar respons. Med laddtider på cirka en timme och upp till 385 km (1) räckvidd tillför Nissan LEAF ännu mer innovation för att förenkla din tillvaro och maximerar samtidigt batteriets livslängd (2).

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

LADDNING OCH EKONOMI

Enkel och ekonomisk laddning

Du glider fram till laddaren med en mjuk inbromsning och pluggar in. Varje steg vid uppladdningen av din bil känns enkelt och smidigt, särskilt när du upptäcker hur lite du behöver betala.

TEKNIK

Vässa dina sinnen

Nissan LEAF är utrustad med intelligenta körteknologier, inklusive e-pedal och ProPILOT Assist (1), som ger dig en spännande och dynamisk körupplevelse. Helt eldrivna Nissan LEAF är det perfekta uttrycket för Nissan Intelligent Mobility (2).

1/2 ProPILOT Assist

Din smarta medhjälpare – hjälper dig att hålla säkert avstånd, håller dig i mitten av körfältet och mer. (4)

Nissan LEAF interiör instrumentpanel med man  -   ProPILOT Assist

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Gör det enkelt att parkera med ett virtuellt 360° fågelperspektiv av din Nissan LEAF. (4)

Nissan LEAF instrumentpanel med AVM Tekna

1/2 SEAMLESS CONNECTIVITY

Håll dig informerad och underhållen med Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) och Wi-Fi-hotspot (6) som gör att du kan ansluta flera enheter.

Nissan LEAF - Apple Car Play och Android Auto

ELEGANT DESIGN

Elektriskt utseende

Med skarpa, aerodynamiska linjer, ett karaktäristiskt flytande tak och V-Motion-grill, ser Nissan LEAF lika avancerad ut som tekniken bakom. Var djärv. Var äventyrlig. Bli förtrollad.

Nissan LEAF man sitter på bilen

BILKONFIGURATOR

Konfigurera din Nissan LEAF nu

Utforska hur du kan göra din Nissan LEAF mer personlig.

Nissan LEAF tillgänglighet körbild i staden

TILLBEHÖR

Gör den till din egen

Anpassa LEAF efter dina preferenser med vårt utbud av tillbehör. (7)

VERSIONER OCH UTRUSTNING

Utrustningsnivåer - upptäck helt eldrivna Nissan LEAF

Nissan LEAF finns tillgänglig i flera utrustningsnivåer, klicka nedan och läs mer.

1/2

Nissan LEAF profilbild

MÅTT

Nissan LEAF

En helt eldriven familjebil med ett stort bagageutrymme på upp till 435 liter och 60:40 delade baksäten — Nissan LEAF är en frisk fläkt på mer än ett sätt.

1/2 Mått

A-Höjd: 1 545 mm<br> B-Längd: 4 490 mm<br> C-Bredd: 1 790 mm (exkl. speglar)

Nissan LEAF vy framifrån

1/2 Bagagevolym

A- Bagagevolym, upp till 435 liter max. exkl. bagageskiva<br> B- Upp till 1 176 liter max. med nedfällda baksäten

Nissan LEAF konstruktion översikt

1/2 Bagageutrymme

A - Bagageutrymme max längd (med nedfällt baksäte): 1 618 mm<br> B - Bagageutrymme max. bredd: 1 239 mm

Nissan LEAF vy bakifrån

Jämför

Upptäck vilken version som passar dig bäst

Klicka nedan för att jämföra olika utrustningsnivåer och hitta den som passar dig bäst.

1/2

Nissan LEAF körbild 3/4 bakifrån på vägen
Nissan LEAF Owners

ÄKTA NISSAN LEAF-UPPLEVELSER

Så upplever ägarna sin Nissan LEAF. Vi ställde frågor till våra kunder – och de svarade.

KAMPANJER

Våra senaste erbjudanden

Du kan du få en Nissan-upplevelse för mindre än du tror.

1/2

Nissan Offers

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

arrow-icon

** Förmånsvärde: kostnaden motsvarar skatten per månad för bilförmånen baserat på 50 % marginalskatt.

[1] Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden och topografi kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[2] Siffrorna som anges är för batterier på 39 kWh (Nissan LEAF) och 59 kWh (Nissan LEAF e+). Tiden är beroende av laddningsförhållanden, inklusive laddartyp och dess tillstånd, batteritemperatur samt omgivande temperatur vid användningsplatsen. Indikerad tid vid snabbladdning kräver användning av en CHAdeMo snabbladdare. Nissan LEAF är utvecklad för att tillgodose majoriteten av daglig körning och är utrustad med en batteriskyddsfunktion som skyddar batteriet under upprepade snabbladdningar inom en kort tidsrymd. Laddtiden vid upprepade snabbladdningar kan därför öka i de fall när batteritemperaturen aktiverar skyddsfunktionen.

[3] ProPILOT är tillgänglig på utvalda versioner. ProPILOT är en Advanced Drive-Assist-teknik som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är endast avsedd för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[4] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, kontakta din Nissan Agent eller läs mer på www.nissan.se

[5] Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga kostnadsfritt beroende på modell och/eller utrustningsnivå. Kontakta din Nissan Agent eller för mer information.

[7] Tillbehör som visas är tillval på vissa versioner. Ytterligare kostnader kan tillkomma.

[8] Den maximala AC-laddeffekten från ombordladdaren i LEAF är 6,6 kW. Den angivna laddtiden baseras på laddning med en typ 2 laddkabel (läge 3) 32A.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Tillgänglighet av funktioner varierar beroende på version. Standard eller tillval (mot en extra kostnad).