FÖLJ FRAMSTEGEN INOM NISSANS INNOVATIONER

Nissan erbjuder dig en hel värld av upplevelser, Mer än bara spännande och innovativa bilar. Playstation-straffläggningar, UEFA-fotboll, historierna bakom tekniken - läs vidare och se hur Nissan kan berika ditt liv.

INTELLIGENT MOBILITET

EN SMARTARE RESA GENOM LIVET

När förarna, dess bilar och samhällen blir synkroniserade kommer vår värld att bli en bättre plats. Upptäck körning som är smartare, säkrare, enklare och betydligt mer spännande!

ALLTID SHOWTIME

Det är på stora internationella bilmässor som Nissan presenterar sina senaste modeller och spännande konceptbilar, såsom Nissan-konceptet Sway och konceptbilen Lannia. Läs mer för att upptäcka våra senaste nyheter från bilmässor världen över.

DET ULTIMATA TESTET

Det är inte bara för adrenalinets skull vi åker till racebanan. Motorsport är den ultimata testplatsen för innovationerna i din Nissan och de har lett direkt till skapandet av våra högpresterande NISMO-racingmodeller.

EN INBLICK I FRAMTIDEN

KONCEPTBILAR

där dina drömbilar blir till verklighet.

NISSAN: STOLT PARTNER AV UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Som en stolt partner av UEFA Champions League och relaterade evenemang, delar vi här all spänning med dig, bland annat med videor, tävlingar och fler upplevelser.