FÖLJ FRAMSTEGEN INOM NISSANS INNOVATIONER

Nissan erbjuder dig en hel värld av upplevelser, Mer än bara spännande och innovativa bilar. Playstation-straffläggningar, UEFA-fotboll, historierna bakom tekniken - läs vidare och se hur Nissan kan berika ditt liv.

INTELLIGENT MOBILITET

EN SMARTARE RESA GENOM LIVET

När förarna, dess bilar och samhällen blir synkroniserade kommer vår värld att bli en bättre plats. Upptäck körning som är smartare, säkrare, enklare och betydligt mer spännande!

eCar Seminar

Vi står inför ett paradigmskifte vad gäller elbilar och fossilfria transporter. Välkommen till ett seminarium den 9 november kl 11.30 på Lindholmens Konferens, Göteborg, där vi blickar in i framtiden. Målgruppen för eCar Seminar är främst företag och organisationer med större fordonsflottor. Inbjudna talare kommer från fler än 20 olika organisationer, myndigheter, företag, kommuner, forskare och politiker som alla arbetar för en fossilfri framtid.

DET ULTIMATA TESTET

Det är inte bara för adrenalinets skull vi åker till racebanan. Motorsport är den ultimata testplatsen för innovationerna i din Nissan och de har lett direkt till skapandet av våra högpresterande NISMO-racingmodeller.

EN INBLICK I FRAMTIDEN

KONCEPTBILAR

där dina drömbilar blir till verklighet.

NISSAN: STOLT PARTNER AV UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Som en stolt partner av UEFA Champions League och relaterade evenemang, delar vi här all spänning med dig, bland annat med videor, tävlingar och fler upplevelser.