Våra Nissan-återförsäljare håller öppet i hela landet. För att säkerställa din trygghet och följa myndigheternas rekommendationer, tillämpar vi en rad åtgärder som syftar till att du ska kunna köpa- eller lämna in en bil på service och känna dig helt bekväm. Läs vidare för mer information. Vi ser fram emot att få träffa dig! Ditt Nissan Team.

Status ute hos våra återförsäljare

Våra Nissan-återförsäljare håller öppet över hela landet. Kontakta din närmaste Nissan-återförsäljare för mer information om öppettider.

Säkerställa ett säkert besök*

Vårt nätverk av återförsäljare har implementerat sanitetsåtgärder som ska minimera riskerna och se till att ditt besök blir både tryggt och trevligt. Åtgärderna består av:

  • Kontrollerad trafik av besökare i bilhallen.
  • Se till att hålla den social distanseringen mellan kunder, anställda och leverantörer.
  • Noggrann och regelbunden sanitetsbehandling av bilar, utrustning och lokaler.
  • Användande av skyddsutrustning hos anställda och kunder (handskar, rengörningsgel, munskydd) i största möjliga mån.
  • Autonoma provkörningar med instruktioner och uppföljning efter.
  • Noggrann sanitetsbehandling av bilen innan och efter varje provkörning.

*Vänligen kontakta din närmaste Nissan-återförsäljare innan besöket för mer information gällande deras specifika åtgärder

Säker service av din bil

Samtliga ovan nämnda sanitetsåtgärder gäller även vid besök hos en av våra verkstäder. Allt för att din bil ska kunna tas emot, servas och återlämnas på ett säkert sätt.

Fri Nissan Assistance

För att kunna assistera dig i detta nya normala, erbjuder vi alla Nissan-ägare fri Nissan Assistance. Bara att ringa så kommer någon och hjälper dig om du blir stående ut med vägen.

Starta ditt besök hemifrån

Vi har utvecklat digitala hjälpmedel som hjälper dig att förbereda och optimera ditt besök hos oss. Det kan exempelvis vara verktyg för att jämföra modeller, utrustningsnivåer och finansieringslösningar. Starta din resa med oss hemifrån soffan.