Bäste Nissan-kund, 

 

Vi befinner oss alla i en utmanande situation med coronaviruset covid-19 som har haft en massiv påverkan på oss såväl globalt som lokalt. I dessa tider behöver vi ta hand om varandra och vi har alla ett ansvar att försöka minimera smittspridningen. I dessa svåra tider är vår ambition på Nissan att på ett säkert sätt fortsatt erbjuda de tjänster och kontaktmöjligheter som du som kund efterfrågar.

 

Våra återförsäljare och serviceverkstäder håller fortsatt öppet med viss anpassning i form av rutiner och tillgänglighet och gör allt de kan för att på ett säkert sätt bistå er kunder.

 

Bilar som redan tillverkats och är på väg till våra återförsäljare kommer att levereras till kunder i enlighet med kundernas önskemål och eventuella riktlinjer från myndigheterna. Produktion av nya bilar kommer under en period att påverkas av att våra fabriker i Europa påverkas av nuvarande situation. 

 

Som kund kan du känna dig trygg med att vi har tagit alla steg vi kan för att minska smittspridningen och våra återförsäljare finns tillgängliga per telefon, sms och email, så att kontakten med dig som kund kan ske så normalt som möjligt också för de som inte kan eller vill komma personligen. 

 

I de fall myndigheternas rekommendationer ändras, kommer vi justera våra rutiner i enlighet med dem.

 

Vänligen kontakta din Nissan-återförsäljare eller -verkstad för frågor om deras lokala situation.