VÄRLDSLEDANDE INOM 100-
PROCENTIGA ELBILAR

Eldrivna Nissan-bilar

UPPTÄCK NISSANS ELBILSUTBUD

TA VÄGEN TILL FRAMGÅNG

Anslut dig till elbilsrevolutionen, och börja köra framtidens bil redan idag. NISSANS banbrytande utbud av 100 % elbilar erbjuder högsta prestanda och den senaste tekniken, så att du kan njuta av resan samtidigt som du vet att du kör en bil med nollutsläpp.

Nissan Leaf

Från

390 809,00 kr

(1)

Den trendsättande familjebilen som är 100 % eldriven. Den är rolig och billig att köra.

Nissan e-NV200 Van

Nissan e-NV200

Från

300 188,00 kr

(2)

Gör din verksamhet mer effektiv med en kompakt eldriven skåpbil i behändig storlek som inte avger några utsläpp.

Nissan e-NV200 7-seater

NISSAN NV200 Evalia

Från

208 450,00 kr

En kompakt praktisk familjeinriktad MVP som är mångsidig, välutrustad och 100 % eldriven.

Nissan e-NV200 7-seater

MINIBUSSEN NISSAN E-NV200 I SJUSITTSMODELL

Nu kan du transportera upp till sju personer på ett enkelt sätt i en elektrisk tystnad, för bara några kronor per kilometer.

VARFÖR KÖRA ELEKTRISKT?

SVARET FINNS I RECENSIONERNA

Med en ägarnöjdhet på 96 % är Nissan LEAF elbilen alla vill äga. En överväldigande majoritet av ägarna som använder den i sin vardag skulle rekommendera den här bilen till andra.

ELLADDNINGSSTATIONER

Nissan har installerat fler snabbladdare i Europa än alla andra elbilsleverantörer tillsammans, så du behöver aldrig oroa dig för var du ska kunna ladda nästa gång. Upplev livets frihet med Nissan LEAF.

OPTIMAL KÖRGLÄDJE

NISSANS elbilar innebär mer än bara nollutsläpp. Njut av en stark och smidig acceleration utan att du behöver växla, och en häpnadsväckande brist på vibrationer och oljud.

VÄLJ SMART

Nollutsläpp, inga kompromisser. Beroende på var du bor, ger NISSANS elbilar ekonomiska fördelar såsom billigare underhåll, förmånliga parkeringsavgifter, och slopade trängselavgifter. Det gör elbilskörningen till ett smart allroundalternativ.

FULLPROPPADE MED TEKNIK

Med NissanConnect i din elbil tar du kontrollen. Vår smarta teknik innebär att du kan hantera din LEAF via din dator eller mobiltelefon. Du kan kontrollera laddningsnivån, starta laddningen, se när laddningen är klar och kontrollera luftkonditioneringen. NissanConnect i din elbil ger dig möjligheten att analysera din körstatistik, vilket förenklar och effektiviserar körning och laddning. Den visar till och med var du har parkerat bilen.

KÖR LÄNGRE MED ENERGISNÅL TEKNIK

Din NISSAN-elbil kommer med olika körlägen, laddning på distans och den ger dig möjligheten att förvärma eller kontrollera bilens luftkonditionering innan du ens har klivit in i den, allt för att du ska kunna hantera och maximera din körräckvidd för att kunna fortsätta ännu längre.

GARANTI

Upptäck Nissan LEAFS exklusiva garantivillkor, särskilt vår 8-åriga/160 000-kilometers garanti som täcker litiumjonbatteriet i den nya batteriförpackningen på 30 kWh.

TA REDA PÅ MER >


SE HUR NÖJDA ÄGARNA ÄR ÖVER ATT KÖRA EN ELBIL

Är du intresserad av vad riktiga Nissan LEAF- och e-NV200-ägare anser om Nissans elbilar? Se dem dela sina ärliga reaktioner på att köra elbilarna i vårt elbilsutbud.


  • Allt om nya NISSAN LEAF på provtur med ägare
  • Affärspartnern Nissan e-NV200: Reaktioner

STÖDJER EN HÅLLBAR
FRAMTID MED COP21

Upptäck alliansen Renault-Nissans roll i konferensen

HITTA DIN NISSAN-ÅTERFÖRSÄLJARE

[1] Angivna priser är inkl. moms. Värdena för l/100 km kommer från laboratorietester i enlighet med 2004/3/EG, är avsedda för jämförelse mellan fordon och kanske inte reflekterar verkliga körresultat (tillvalsutrustning, underhåll, körbeteende, väg- och väderleksförhållanden kan påverka de officiella resultaten).