NYA MICRA

SKAPAD FÖR ATT UTMANA KONVENTIONERNA – NYA NISSAN MICRA ÄR MER ÄN EN BIL. DEN HAR EN PERSONLIGHET, PRECIS SOM DU.

DESIGN

UTTRYCKSFULL OCH MODIG

EXTERIÖR

TA STÄLLNING

Vad finns bakom de dynamiskt sportiga karaktärsdragen? Den ultramoderna designen och de fantastiska detaljerna hos nya Nissan MICRA har hämtat inspiration från sportbilsvärlden.

 

MODERN UTFORMNING. SPORTIGA PROPORTIONER

Låga och vida, smala och originella former från huv till bakparti – designen hos nya Nissan MICRA handlar inte bara om utseendet: Den är ett kraftfullt ställningstagande och ett uttryck för din personlighet.

 

EN DESIGN UTAN KOMPROMISSER

Form, funktion och attityd: Nya Nissan MICRA har hittat den perfekta balansen mellan en sportig design och dina dagliga behov så att du kan maximera din aktiva livsstil.

INTERIÖR

GE EFTER FÖR KÄNSLAN

Nya Nissan MICRA har en omsorgsfullt utformad, harmonisk och rymlig interiör som skapar förutsättningar för en härlig körupplevelse.

 

DITT UTRYMME

Stryk handen längs de rena linjerna som innefattar instrumenteringen, upplev de mjuka materialen, upptäck de smart grupperade funktionerna och skapa ditt personliga utrymme genom att välja en egen färguppsättning. Allting i nya Nissan MICRA får dig att vilja stanna upp och njuta.

 

TA KONTROLLEN

Placera händerna på den D-formade ratten med kontrollknappar och njut av sportbilskänslan.

 

SKÄM BORT DINA SINNEN

Upplev en skön atmosfär med stämningsbelysning.

 

LIKA PRAKTISK SOM SNYGG

Beundra den smarta mittkonsolen och växelväljarens perfekta läge.

 

KÄNN FINESSEN

En lyhörd instrumentering, snygga detaljer samt dekor i pianoblank svart och silver.

SKAPA DIN PERSONLIGA NYA NISSAN MICRA

GÖR DEN TILL DIN

Utmana det vanliga och hitta din personliga stil både på in- och utsidan. Du kan välja mellan över 100 olika konfigurationer. Upptäcka några av de populäraste versionerna av nya Nissan MICRA. Klicka på förardörren för att se de olika inspirerande interiörerna.

PERSONANPASSAD EXTERIÖR

GÖR ETT PERSONLIGT STÄLLNINGSTAGANDE

Var fräck och självsäker. Välj mellan en mängd olika kombinationer och skapa din egen nya Nissan MICRA – Låt din personlighet synas!.

 

GÖR DEN STILFULL

Skapa ett nytt utseende på din nya Nissan MICRA genom att lägga till ett exteriört paket som sätter färg på dina backspegelkåpor, sidor och stötfångare.

 

GÖR DEN EXKLUSIV

Utvidga det synliga och uppgradera till Exteriörpaketet PLUS, som även innehåller 17’’ lättmetallfälgar med färgade inlägg.

 

GÖR DEN STILBILDANDE

Gå ytterligare ett steg med Exteriörpaketet ULTIMATE, som utöver innehållet i PLUS även innehåller snygga, skräddarsydda kontrastdetaljer som ger dig en ännu mer personlig design.

PERSONANPASSAD INTERIÖR

Ditt utrymme, dina regler

Det här är ditt utrymme. Skäm bort dig själv med material av högsta kvalitet och snygga detaljer. Skapa en personlig upplevelse genom att välja en interiör miljö som passar dig. Välj mellan ett urval av färgtoner på säten, instrumentering och paneler. Upptäck hur nya Nissan MICRA tar din körupplevelse till en ny nivå.

EGENSKAPER

DEN SENASTE TEKNIKEN

EN MEDRYCKANDE MUSIKUPPLEVELSE

EN INDIVIDUELL LJUDUPPLEVELSE

Det nya ljudsystemet från Bose med 6 högtalare, varav 2 är inbyggda i förarens nackstöd, ger dig en 360° personlig ljudupplevelse i förarsätet: Exklusivt för nya Nissan MICRA.

EN MEDRYCKANDE MUSIKUPPLEVELSE

EN INDIVIDUELL LJUDUPPLEVELSE

Det nya ljudsystemet från Bose med 6 högtalare, varav 2 är inbyggda i förarens nackstöd, ger dig en 360° personlig ljudupplevelse i förarsätet: Exklusivt för nya Nissan MICRA.

ENGAGERANDE TEKNIK

FÖRHÖJER DINA SINNESUPPLEVELSER

Den spännande tekniken i nya Nissan MICRA gör varje åktur till en stimulerande resa med full kontroll.

 

ADVANCED DRIVE-ASSIST HD-SKÄRM™

Kontinuerliga färdbeskrivningar, nummervisning, ljudspårsinformation, säkerhetsstatus – all information finns rakt framför näsan på Nissans 5" TFT-skärm.

 

HANTERA DIN MUSIK MED CARPLAY

Hitta din musik, meddelanden och favoritappar på NissanConnect-skärmen med hjälp av Apple CarPlay. Koppla in din smartphone och spela!

 

NISSANCONNECT

Smartare, säkrare och enklare att använda: All din musik, navigation, handsfree-kommunikation och bilappar direkt på din 7" reflexfria pekskärm.

 

AROUND VIEW MONITOR

Around View Monitor är ett system som består av 4 kameror som ger dig ett virtuellt helikopterperspektiv över bilen och dess omgivning, samt valbara närbilder av framför bilen, bakom och sidan vilket gör parkeringssituationen och till en barnlek.

INTELLIGENT MOBILITET

FULL KOLL I TRAFIKEN

Tänk dig att kunna ta dig fram genom livet på ett roligare sätt, med fullt förtroende för bilen du kör och full kontakt med omvärlden. Där har du det som legat till grund för Nissan Intelligent Mobility, med säkerhetssystem som håller ett öga på allt runt omkring dig, övervakar trafikflödet och t.o.m. kan gripa in för att du ska slippa problem.

 

AKTIV FILBYTESVARNARE

Håll kursen! Assistanssystemet ger dig en vibrerande varning i ratten, kan även korrigera styrningen och bromsa in mjukt, för att bilen ska hålla sig kvar i sin fil om den är på väg att lämna denna utan att blinkern aktiverats.

 

HELLJUS-ASSISTANS

Bättre sikt i mörkret. Det här systemet slår på helljusen när du behöver dem och bländar av tillfälligt när det upptäcker en mötande bil.

 

IDENTIFIERING AV VÄGSKYLTAR

Håll hastighetsbegränsningarna med hjälp av den automatiska identifieringen av vägskyltar som visas på 5" TFT HD-skärmen.

 

FRONTKOLLISIONSVARNING & AUTOBROMS

Det här uppgraderade systemet håller konstant utsikt efter hinder som plötsligt kan dyka upp framför bilen, inklusive fotgängare. Systemet varnar dig samt lägger på ett lätt bromstryck om det upptäcker en fara, som övergår till en hårdare inbromsning om du som förare inte reagerar.

PRESTANDA

HÄNG MED I SVÄNGARNA

SMIDIG OCH SJÄLVSÄKER

FÅNGA MIG OM DU KAN

Nya Nissan MICRA ger dig en perfekt balans mellan smidighet och komfort . Med sin styva kaross, den låga tyngdpunkten och den spännande tekniken, är MICRA en bil som ger dig direkt styrning och rörelsekontroll för en spännande men trygg körning.

 

SOM ETT STRYKJÄRN I KURVORNA

Har du en snäv kurva framför dig? Behåll kontrollen med den aktiva spårkontrollen som använder sig av smart inbromsning för att hjälpa dig att hålla rätt kurs i kurvorna.

 

NJUT AV RESAN

Gropig väg framför dig? Inte i nya Nissan MICRA. Den aktiva körkontrollen använder bromsarna och justerar motorns vridmoment för att mjuka upp karossens rörelser.

 

NJUT AV TYSTNADEN

Den omfattande ljudisoleringen gör att ljudnivån i kupén hålls nere och du kan du kan köra ostört – även vid högre hastigheter.

 

EN VASS VÄN PÅ VÄGEN

Skär genom vinden med nya Nissan MICRAs fantastiska aerodynamik. Vinden avleds av spoilrar bak och på taket, specialdelar i underredet och en särskild luftkanal fram. Den sportiga designen hos nya Nissan MICRA är så mycket mer än bara ett snyggt utseendet.

MOTORER

KVICKA OCH EFFEKTIVA MOTORER

Prestanda parat med effektivitet. Oavsett om det sitter en bensin- eller dieselmotor i nya MICRA, ger motorerna en omedelbar acceleration och en god bränsleeffektivitet. Start/stop-systemet bidrar ytterligare till att hålla förbrukningen nere.

 

1,0 75

Bensindriven sugmotor

- 75 hk/56 kW

- 998 cm3

- Sugmotor med insprutning

- Uppfyller Euro6b

 

IG-T 90

Bensindriven turbomotor

- 90 hk/66 kW

- 899 cm3

- Turbomotor med laddluftkylare och insprutning

- Uppfyller Euro 6b

 

dCi 90

Nissans dieselmotor

- 90 hk/66 kW

- 1461 cm3

- Turbomotor med laddluftkylare och common rail-insprutning

- Uppfyller Euro 6b