NISSAN 5★ TRYGGHETSPAKET

KÄNN LUGNET I 6 ÅR

När du köper en ny eller begagnad Nissan, kan du också köpa Nissan 5★ Trygghetspaket. Det skyddar ditt fordon mot oförutsedda kostnader för reservdelar, reparationer och andra kostnader, och liknar den täckning som du får med Nissans nybilsgaranti. Nissans 5★ Trygghetspaket aktiveras när nybilsgarantin upphör att gälla.

Det finns tre alternativ att välja mellan beroende på dina individuella behov och körvanor.

Fyra år eller 100 000 km, beroende på vad som inträffar först.
Fem år eller 100 000 km, beroende på vad som inträffar först.
Fem år eller 150 000 km, beroende på vad som inträffar först.
Sex år eller 150 000 km, beroende på vad som inträffar först


Du kan teckna Nissan 5★ Trygghetspaket när du köper din bil eller när som helst under nybilsgarantins giltighetstid.

För mer information om Nissan 5★ Trygghetspaket och fullständiga villkor och bestämmelser, kontaktar du din närmaste Nissan återförsäljare.

VARFÖR SKA JAG TECKNA ETT NISSAN
5★ TRYGGHETSPAKET?


Omfattande täckning
Om din bil går sönder under giltighetstiden för Nissan 5★ Trygghetspaket, kommer din Nissan-verkstad att reparera eller byta ut delar som täcks av Trygghetspaketet. Täckningen är omfattande och ger dig samma sinnesro som Nissans nybilsgaranti ger för fel på mekaniska delar och elektronikkomponenter.

24 timmars vägassistans med tillhörande förmåner inkluderande:
Under giltighetstiden för Nissan 5★ Trygghetspaket tillhandahåller Nissans vägassistans samma service som den som ingår i nybilsgarantin. Den täcker vägassistans (rådgivning, reparationer och service längs vägen), bärgning till närmaste Nissan-verkstad samt all möjlig ytterligare service, som lånebil, övernattning och i vissa fall hemtransport.

Telefonnumret till Nissan Assistance finns i fordonets service- och garantihäfte. Numret är: 08 – 587 717 95.

Paneuropeisk täckning
Nissan 5★ Trygghetspaket gäller i nästan alla europeiska länder för resor upp till 90 dagar. Var du än befinner dig får du hjälp av närmaste Nissan återförsäljare att tryggt kunna fortsätta din resa!

Enkel och pålitlig reklamationsprocess hos din Nissan återförsäljare
I händelse av haveri är det bästa valet att lämna in bilen hos din egen Nissan återförsäljare. Du kan vara säker på att din bil är i händerna på experter och originaldelarna används vid byte samt att allt arbete utförs med verktyg och metoder särskilt utformade för Nissan.

Andrahandsvärde
Du kan överföra Nissan 5★ Trygghetspaket till bilens nästa ägare. Ett gällande trygghetspaket garanti är också bevis för att din Nissan har underhållits korrekt. Nissan 5★ Trygghetspaket höjer din bils andrahandsvärde.


VAD INGÅR?
Nissans Trygghetspaket täcker alla de mekaniska och elektriska komponenter som inte är undantagna i villkor och bestämmelser. I den Trygghetspaketet ingår dessutom Nissans Pan-Europeiska Vägassistans. Kontakta din Nissan återförsäljare för en detaljerad förteckning över villkor och bestämmelser i Nissan 5★ Trygghetspaket.

FINNS DET NÅGRA UNDANTAG?
Delar som inte täcks av Nissan 5★ Trygghetspaket är normala förslitningsdelar som batterier och däck, icke-original reservdelar, tillbehör och utrustning, liksom normalt serviceunderhåll och förbrukningsartiklar som olja, smörjfett och slangar. Bland de fordon som är exkluderade från täckning under vissa omständigheter finns de som används för uthyrning, leasing, utryckning och tävling samt polisfordon. Kontakta din Nissan återförsäljare för en detaljerad lista över undantagen i villkor och bestämmelser för Nissan 5★ Trygghetspaket.

HUR GÖR DU EN REKLAMATION?
För din bekvämlighets skull hanteras och administreras Nissan 5★ Trygghetspaket helt av auktoriserade Nissan återförsäljare och verkstäder. Om du behöver göra en reklamation, tar du helt enkelt med din Nissan eller ordnar en transport av den till din återförsäljares verkstad.  Deras utbildade tekniker tar hand om resten, och använder endast Nissan original reservdelar av hög kvalitet.

NISSAN 5★ TRYGGHETSPAKET PRISLISTA

VÅRA TJÄNSTER