EXPERIENCE NISSAN

TRÄD IN I SPÄNNANDE BERÄTTELSER INSPIRERADE AV NISSANS INNOVATION

ALLA NISSAN-BERÄTTELSER

INNOVATION

UPPTÄCK

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

UPPTÄCK

SPÄNNANDE EFFEKTIVITET

UPPTÄCK

EGENMAKT
Njut av effektiv prestanda och full kontroll

Hela NISSANs expertis går ut på att erbjuda effektivitet, kraft och manövrerbarhet. Vi strävar konstant efter att nå den högsta prestandan och att erbjuda dig den.

NISSAN prestanda

NISSAN
ALL MODE 4x4-i

NISSAN All Mode 4x4-i distribuerar automatiskt vridmomenten till fram, bak, vänster eller höger hjul beroende på körförhållande. Med tre olika lägen för alla vägar kan du njuta av maximal traktion och kontroll under hela din resa.

NISSAN ALL MODE 4x4-i

NISSAN CHASSIKONTROLL

Njut av ny kontroll över ditt chassi. Aktiv körkontroll tillämpar diskret bromsning för mindre rörelse i överkroppen och mer komfort. Aktiv motorbromsning innebär mjuk kurvtagning och linjär retardation. Aktiv spårkontroll ger säker hantering och innebär att fordonet svarar på ett smidigt sätt, även på ojämna underlag.

NISSAN CHASSIKONTROLL

NISSAN TORQUE VECTORING SYSTEM

NISSAN torque vectoring-system använder multisensorer för att automatiskt distribuera bakhjulsmomentet åt vänster eller höger och ge rätt mängd kraft åt varje hjul. Oavsett väg anpassar den sig automatiskt för ett bättre grepp och en bättre kontroll.

NISSAN torque vectoring system

GATUSMART
Den ultimata partnern för säker och smart stadskörning.

Trafiksignaler, parkering, hinder: din NISSAN missar aldrig något och ser till att du inte heller gör det. Med kameror och sensorer är den ett extra par ögon som du kan behöva ibland för att köra smartare och vara mer medveten.

NISSAN andreförare

INTELLIGENT PARKERINGSASSISTENT

Med den intelligenta parkeringsassistenten kommer din NISSAN automatiskt att placera sig där du vill ha den, för att underlätta din parkering. Allt du behöver göra är att använda dina pedaler och sedan gör din bil resten.

NISSAN intelligent parkeringsassistent

AROUND VIEW-MONITOR

Med sina fyra kameror kommer Around View-Monitorn att ge dig ett virtuellt fågelperspektiv av din NISSAN. Genom den valbara delade skärmen kan du enkelt växla mellan högvinkel, närbilder av front eller bakre del och sidovyer, så att du får en bättre uppsikt om vad som händer runt om dig.

NISSAN Around View-Monitor

Advanced Drive-Assist™

Navigation, fart, 4WD, NISSAN safety shield-varningar eller nummerpresentatör: njut av komplett förarinformation bakom din ratt. Med 5"-skärmen Advanced Drive-Assist™ i HD-kvalitet upplever du total kontroll utan att ta ögonen från vägen.

NISSAN display för Advanced Drive-Assist™

IDENTIFIERING AV VÄGSKYLTAR*

Din NISSAN upptäcker trafikskyltar och de kommer sedan att synas på displayen för Advanced Drive-Assist™, precis under dina ögon. Så om du någonsin missar en viktig trafikskylt kommer din bil att informera dig om detta.

* Identifiering av vägskyltar gäller endast hastighets- och omkörningskyltar.

NISSAN identifiering av vägskyltar

SÄKERHET
ETT EXTRA PAR ÖGON FÖR ATT VARA SÄKER PÅ VÄGEN

NISSAN erbjuder ett stort utbud av funktioner som varnar och skyddar dig från hinder för att du ska vara säker, oavsett vad som händer.

NISSAN säkerhetsteknik

KÖRFÄLTSASSISTENT

Ett utvecklat system som upptäcker körfältsmarkeringar på var sida om din bil. Om din uppmärksamhetsnivå sjunker, kommer en lampa och ett pip se till att du håller dig på rätt spår. Och självklart är den designad för att sluta varna när du använder dina blinkers.

NISSANs körfältsassistent

DÖDVINKELVARNARE

Dödvinkelvarnare tillåter dig att veta när en bil kommer inom din döda vinkel, som ligger diagonalt bakom dig. En indikator börjar lysa på förarplatsen eller på framdörrarna och på displayen för Advanced Drive-Assist™. För större medvetenhet och säkerhet går även ett alarm igång.

NISSAN dödavinkeln-varnare teknik

RÖRELSEDETEKTOR

Möt din digitala parkeringsassistent. För att hjälpa dig när du parkerar eller gör långsamma manövrar kommer rörelsedetektorn att känna av rörelse runt fordonet tack vare sitt system med fyra kameror. Den varnar dig om något korsar din väg, för ökad säkerhet när du kör i trånga utrymmen.

NISSAN-system för rörelsedetektor

NÖDBROMS FRAM

Håll dig på säkert avstånd med sensorerna på din NISSAN, som varnar dig när du kommer för nära bilen framför dig. Och vid en nödsituation kommer dina bromsar automatiskt att sakta in bilens fart för att minska effekterna av kollisionen, eller undvika den helt.

* Hastighet och andra begränsningar gäller. Se ägarmanual för komplett information.

NISSAN nödbromsar fram

FRIDFULLHET
ULTIMATA EGENSKAPER OCH KOMFORT FÖR ATT GÖRA DIN KÖRNING LITE ENKLARE

NISSAN tillverkar bilar som är utrustade med intuitiv teknik som stödjer dig på vägen, precis när du behöver det, var du än befinner dig.

HJÄLP START I BACKE

Start i backe-assistans ger dig några fler uppskattade sekunder när du startar i uppförsbacke, så att du inte rullar bakåt när du släpper bromsen. Det gör det lättare att manövrera pedalerna, för en mjukare och mer stabil start.

NISSAN system för Start i backe-assistans

HELLJUS-ASSISTANS

Genom att upptäcka mötande trafik, växlar helljus-assistansen mellan hög till låg balkar, justerar automatiskt ditt ljus för att maximera din synlighet utan att försämra någon annans.

NISSAN frontbelysning

TRÖTTHETS-VARNINGSSYSTEM

På NISSAN anser vi att komfort och bra bromsar är ett av de viktigaste elementen för bättre säkerhet längs vägen. Så våra säten är inte bara väldigt bekväma, de känner också av hur länge du har kört för att bedöma dina koncentrationsnivåer och din trötthet, och varnar dig dessutom om du behöver en paus med en ljud-och ljussignal.

NISSAN trötthetsvarning

Koppla upp dig till stadsanpassad djärvhet

NISSAN QASHQAI

En komplett körupplevelse med smart innovation

NISSAN PULSAR

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER
Gör din NISSAN bil till en integrerad del av din uppkopplade livsstil

NISSAN bilar erbjuder de bästa anslutningsmöjligheterna och den bästa smartphoneintegreringen. Med ett avancerat ombordssystem och interaktiva appar kan du njuta av innovation som förbättrar din körupplevelse genom några få klick.

NISSAN bilanslutningssystem

NissanConnect-SYSTEMET

En 7"-pekskärm med antireflex och förbättrat gränssnitt: det är det nya högintuitiva NissanConnect-systemet. Genom att kombinera ljud, navigation och handsfree-kommunikation och genom att erbjuda många appar att välja mellan kommer din NISSAN att bli en viktig del i din uppkopplade livsstil.

ANSLUT TILL NissanConnect-SYSTEMET

NissanConnect-systemet

CARWINGS

NISSAN CARWINGS är ett utvecklat intelligent-navigationssystem som kopplar samman din bil med din smartphone eller dator och tillåter dig att lätt fjärrstyra funktioner som att aktivera laddning, förinställa luftkonditioneringen eller planera den mest energieffektiva resan på distans. Och det tillåter dig även att jämföra din kunskaper inom ekokörning med en global community av EV-ägare! CARWINGS ansluter dig till kärnan av elektrisk innovation och hjälper dig att få ut det mesta av din NISSAN-elbil

NISSAN CARWINGS-teknik

Anslut till nissanconnect-systemet

NISSANCONNECT

Innovation för att förutse det oväntade

NISSAN NOTE

ELEKTRISK
GÖR EN ELEKTRISK FRAMTID PRAKTISK I NUET

Tack vare NISSANs kontinuerliga forskning och investeringar är elbilar nu mer effektiva, mer kraftfulla och framför allt roligare att köra än någonsin tidigare. Gör en elektrisk framtid praktisk i nuet.

NISSANs LITIUMJONBATTERI

Kompakt, kraftfull, säker och hållbar, tillåter NISSANs litiumjonbatteri dig att njuta av en räckvidd på upp till 200 km och hastigheter på upp till 145 km/h på en enda laddning. Den är också mer än 95 % återvinningsbar! Batteriets kompakthet och platta utformning gör det möjligt att placera det under sätena: det ger ett perfekt gravitationscentrum för bilen och bibehåller ett stort bagageutrymme

DEN ELEKTRISKA KRAFTEN

Borta är dagarna med tröga elfordon. NISSAN EV genererar 100 % vridmoment och ger dig motorvägshastigheter och dynamisk acceleration lika kraftfull som vilken bensindriven bil som helst, om inte mer. Omedelbar acceleration, utan störande ljud eller vibrationer... Bara en helt ny värld

NISSAN elbilsteknik

DEN TYSTA ÅKTUREN

NISSAN LEAF är inte bara helt tystgående, den är även fullpackad med rolig och imponerade styrka. För att bevisa detta elektrifierades en tyst by med ett ovanligt nattrace, utan att väcka några av byns innevånare. Resultatet är dock långt ifrån sövande.

NISSAN elbilsteknik

PRESTANDA
TEKNIK SOM GER DIG DEN ULTIMATA MOTORKRAFTEN

Vi på NISSAN strävar efter att erbjuda dig oslagbar effektivitet utan att kompromissa med körglädjen. Det är därför vi har utvecklat teknik som gör att du får ut det mesta av båda.

NISSAN bilmotor

NY XTRONIC-VÄXELLÅDA

Upplev ultimat kontroll och förbättrad lyhördhet tack vare NISSANs nya Xtronic-växellåda som väljer en lämplig växel för dig, oavsett hur vägen ser ut.

NISSAN växelspak

ULTIMAT MOTOREFFEKTIVITET

NISSANs nya förminskade turbomotorer som 1,6 L DIG-T 190ps är designade för att ge dig mer kraft med mindre bränsleförbrukning. De är mer effektiva, njutbara och ekonomiska för att ge dig det bästa av två världar.

NISSAN turbomotorer

Pure Drive

För alla NISSANS personbilar, ska du överväga de mest effektiva modellerna från NISSAN Pure Drive.Tack vare tekniska finesser som Stopp/Start, som automatiskt stänger av motorn när bilen står stilla, ger Pure Drive bränsleeffektivitet och reducerar utsläppen.

NISSAN Pure Drive

Elektriskt mångsidig

e-NV200

Elektriskt stadsanpassad

NISSAN LEAF