Man som kör Nissan LEAF med Nissan Intelligent Mobility

SKILLNADEN MED NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Med Nissan Intelligent Mobility erbjuder Nissan LEAF några av de mest avancerade teknologierna för förarassistans som finns tillgängliga. Funktioner som Intelligent autobroms är redo att aktiveras och assistera för att öka din trygghet ute på vägarna. Den revolutionerande Nissan ProPILOT blir din partner när det gäller allt från att parkera till att hantera trafikstockningar eller hålla dig i ditt körfält på motorvägen. Även i familjebilen e-NV200 Evalia  och transportbilen e-NV200 Skåp kan du dra fördel av Nissan Intelligent Mobility, tack vare nollutsläppens kraft och de avancerade anslutningsmöjligheter de delar med Nissan LEAF.

Logotyp för Nissan Intelligent Mobility
linje

INTELLIGENT KÖRNING

Känn dig tryggare

Intelligent körning börjar nu, med teknik för förarassistans som hjälper dig att se mer och känna mer, och som assisterar dig när du behöver det.

INTELLIGENT SPÄNNING

Känn dig gladare

Hur skulle det kännas om körningen var spännande varje gång? En nollutsläppsbil gör det möjligt. Med omedelbar acceleration och känslan av att köra med bara en pedal får du en upplevelse som saknar motstycke.   

INTELLIGENT INTEGRATION

Känn dig mer ansluten

Din Nissan kan redan anslutas sömlöst till din smartphone. Nästa steg är smarta fordon som ansluter till varandra i ett ekosystem som förbättrar säkerheten och trafikflödet.

Nissan LEAF parkerad på tak

NISSANS ELBILSARV

Vi har varit med ett tag. Nollutsläppsbilen Nissan LEAF är världens första massproducerade elbil och världens bästsäljande elektriska fordon. Alla våra elbilar är robust byggda och vi fortsätter att förfina dem. De har testats i miljontals kilometer och får utstå tuffa prövningar för att säkerställa att de är rustade att prestera i verkligheten. För att säkerställa att vi fortsätter att vara ledande inom elbilsteknik i många år framöver, har vi till och med expanderat till Formula E, den högsta klassen i världen för eldrivna racingbilar.

Nissan elektrisk drivlina

BATTERIINNOVATION: BÄTTRE KAPACITET, SAMMA STORLEK

I generationer har våra experter arbetat på batteriteknologi för att driva elektriska fordon och bana väg för kontinuerligt förbättrade versioner. Vi utvecklar ständigt batteriet, vilket innebär mer kraft och spänning för våra kunder. Många års forskning har lett fram till de enastående batterierna i nya Nissan LEAF och e-NV200. Vårt litiumjonbatteri på 40 kWh besitter mer energi än tidigare och tar dig längre utan att ta mer plats. Därmed har du fler kilometer till ditt förfogande för dina vardagsbehov, oavsett om du kör i staden eller på motorvägen.

Nissans elektriska fordon med batterigarantimärke

GARANTI PÅ 8 ÅR ELLER 160 000 KM

Tack vare våra innovationer och omfattande tester kan vi erbjuda en imponerande garanti som ger dig sinnesro. Varje batteri i en elbil från Nissan har en garanti på 8 år/160 000 km* som täcker gradvis förlust av litiumjonbatteriets kapacitet.