Ren luft mår alla bra av

Bra luftkvalitet är avgörande för vårt välbefinnande. Nissan erbjuder en mycket verklig och pålitlig nollutsläppslösning – elbilen. Genom att köra en elbil bidrar du till högre luftkvalitet och skapar bättre förutsättningar för alla att må bra.

Ren luft

Luftföroreningar orsakar hälsoproblem hos både djur och människor. Det är därför vi hos Nissan har ökat våra ansträngningar att hitta lösningar som ska förbättra vår miljö. När du kör en elbil från Nissan minskar du ditt miljöavtryck och bidrar till en renare luft. Detta innebär att du inte begränsas av var du kan köra till följd av utsläpp, utan att du kan röra dig mer fritt. För oss hos Nissan utgör bättre luftkvalitet en bättre livskvalitet.

Vi leder kampen

För att förbättra luftkvalitén måste vi minska utsläppen. Eftersom en elbil från Nissan saknar avgasrör blir 100% elfrift en del av lösningen. Som pionjärer inom 100% eldrift och med mångårig erfarenhet leder vi vägen mot att öka antalet elbilar och skära ned på utsläppen.

statliga subventioner

En eldriven personbil från Nissan uppfyller de statliga kraven gällande den sk Supermiljöbilspremien. Detta innebär att du som kund får ett statligt stöd på 40 000 kr vid köp av en ny eldriven personbil från Nissan. Premien betalas ut i efterhand av Transportstyrelsen. Våra 100% eldrivna personbilar uppfyller även den svenska miljöbilsdefinitionen och är därför befriade från fordonsskatt i 5 år. Slutligen, använder du en din elbil som tjänstebil får du 40% (max 10 000 kr) skattereduktion på förmånsvärdet.