Vi tar kommandot

Med en omfattande infrastruktur för laddning av elbilar och innovationer som ständigt gör laddning snabbare och enklare, håller vi på att omsätta vår vision om en eldriven framtid till verklighet.

En växande familj

Det är inte bara Nissan som är engagerade i eldrift. Sedan vi investerat drygt trettio miljarder kronor globalt i utvecklingen av batterier och laddinfrastruktur (laddstationer etc), har vi engagerat oss i samarbete med Europakommissionen i nio tillväxtprojekt över hela kontinenten. Utöver detta har vi ingått samarbeten med företag som Ikea, Enel, Autogrill med flera för att utveckla och bygga för framtiden.

KOMFORT HEMMA

Nissans elbilar är utvecklade för att göra ditt liv enklare och de har aldrig varit lättare att ladda. Du ansluter dig hemma med hjälp av en vanlig väggkontakt eller så kan du installera en laddbox för ännu snabbare laddning. Du kan även starta och övervaka laddningen med appen NissanConnect i din smartphone, se när din bil är fulladdad eller till och med värma/kyla bilen innan du ska ge dig iväg. Middag med familjen, TV i sängen – du kan slappna av oavsett vad du håller på med, eftersom din bostad nu är din tankstation.