En batteridriven framtid

Tack vare vår långa erfarenhet har generationer av våra ingenjörer arbetat med bilbatteriet och berett vägen för ständigt förbättrade versioner. Batteriet i Nissans elbilar kommer att hjälpa oss maximera nöjet av att köra, reducera utsläppen, förbättra vårt sätt att förbruka energi och skapa ett bättre och mer hållbart samhälle.

Elektrifierande teknik

Nissans revolutionerande litiumjonbatteri är kompakt, säkert, kraftfullt och driftsäkert ­– 96% våra elbilskunder ger betyget att de skulle rekommendera det till familj och vänner. Ett synnerligen nyskapande stycke teknik, där batteriet också är återvinningsbart till 99% – i slutet av sin livscykel demonteras det och komponenterna sorteras innan det får ett andra liv till stöd för energihantering och hållbarhet. Hur imponerande är inte det!

Elektricitet kan inte prissättas

Att köra elbil är en livsstil. En elbil ger dig full kontroll över ditt fordons driftskostnader, där inga pengar går åt till fossila drivmedel, med 20% färre rörliga delar vilket innebär 40% lägre underhållskostnade och lägre risk för haverier.

Snabbladdning

Vi har utformat Nissans bilbatteri med dig som kund i åtanke. Batteriet är inte bara pålitligt och ekonomiskt utan också konstruerat för din bekvämlighet. För de tillfällen när du snabbt måste få lite extra energi, är våra elbilar försedda med en snabbladdningsport utöver standardporten. Parkera, anslut dig till en snabbladdare och inom 30 minuter är fordonet laddat från 0 till 80%.