Nissan X-TRAIL 3/4 vy framifrån

Nissan X-TRAIL N-TEC

Uppgradera din körupplevelse

Från 341.300 KR

SE ERBJUDANDEN

Djärv blev precis djärvare. Nissan X-TRAIL N-Tec kommer med uppgraderad teknik och komfortfunktioner som hjälper dig att äga vägen.

LADDA NER PRISLISTA 

Nissan X-TRAIL N-TEC parkering på gatan

Intelligent parkeringsassistans

Parkering blev precis mycket enklare. Ställ bara din Nissan X-TRAIL längs med parkeringsplatsen och låt systemet vägleda dig[[82]].

Nissan X-TRAIL 3/4 vy framifrån i en byggnad

Uppgradera ditt utseende

Med sina coola svarta 18'' lättmetallfälgar, svarta backspegelkåpor och matchande svarta takrails levererar Nissan X-TRAIL N-Tec rätt känsla...

Mer om Nissan X-Trails design

PERSONANPASSAD EXTERIÖR

Svarta 18'' lättmetallfälgar och matchande backspegelkåpor, takrails och V-Motion-grill i mörk krom gör att Nissan X-TRAIL N-Tec står ut från mängden.

Nissan X-TRAIL N-TEC V-Motion-grill i mörk krom
Nissan X-TRAIL N-TEC emblem
Nissan X-TRAIL N-TEC svarta spegelkåpor
Nissan X-TRAIL N-TEC interiörvy av förarkupén

Uppgradera dina anslutnings-möjligheter

NissanConnect håller dig ansluten, informerad och underhållen. Det ultimata sättet att äga vägen.

Mer om X-TRAIL anslutningsmöjligheter

VILL DU VETA MER? UPPTÄCK ALLT OM NISSAN X-TRAIL

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer. 


Angivna priser är rekommenderade ca. priser Angivna priser är inkl. moms Priset inkluderar inte kostnaden för metallic- eller Pearl/Premiumlack Med reservation för ändringar. 


*Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. *Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För regler och villkor relaterade till Nissans teknologier,  klicka här