Som beslutsfattare vet du att varje organisation har sina specifika behov. Det gäller förstås även verksamhetens bilpark.

Vi på Nissan har stor erfarenhet av att tillgodose alla önskemål och krav från företag och organisationer i alla storlekar.   

På Nissan anpassar vi oss efter era förutsättningar, inte vice versa. Vårt breda utbud täcker in allt från personbilar till kraftfulla 4-hjulsdrivna bilar och effektiva transportfordon. Med våra 100% eldrivna bilar, LEAF och e-NV200, är vi dessutom pionjärer inom elbilssegmentet.

Med avstamp i vårt senaste modellprogram har vi skräddarsytt ett program för företag, Business+, där vi förenar hög utrustningsnivå med lägsta möjliga förmånsvärde. Här hittar du även 4-hjulsdrivna alternativ.

Vi har allt under kontroll:

Alla våra personbilar har en omfattande 3 år/100 000 km nybilsgaranti, inklusive Nissan Pan-europeisk Vägassistans.

Nissan 5* innebär utökad trygghet i upp till 5 år, Nissans transportbilar (inkl. NP300 Navara) har en garanti på 5 år eller 160 000 km (det som inträffar först. Undantaget är e-NV200 där garantin är 5 år/100 000 km på komponenter relaterade till eldrift (inkl. batteri) och 3 år/100 000 km på bilen i övrigt. Nissans stora nätverk av auktoriserade serviceanläggningar garanterar bästa möjliga service nära dig.

Vi är stolta över att kunna erbjuda allt detta och mer därtill. Du vet vilka krav ni har och vi ser till att hitta flexibla lösningar för att uppfylla dem. Detta innefattar skräddarsydda finansieringslösningar och servicekänsla i toppklass. Vi vill helt enkelt erbjuda det mest attraktiva erbjudandet på marknaden.