Nissan man som kör en Nissan LEAF

FÅ DEN ELDRIVNA KÄNSLAN

Nissan Intelligent Mobility [1] gör dig mer ansluten, mer säker och ger mer i kontroll. Den hjälper dig att koncentrera dig på vägen och kan ge en hjälpande hand när du behöver det som mest. Systemet gör din körning mer naturlig och avslappnad. Upplev framtidens bilkörning redan idag.

Nissan Intelligent Mobility [1] gör dig mer ansluten, mer säker och ger mer i kontroll. Den hjälper dig att koncentrera dig på vägen och kan ge en hjälpande hand när du behöver det som mest. Systemet gör din körning mer naturlig och avslappnad. Upplev framtidens bilkörning redan idag.


LEAF

LEAF

LEAF

Nissan bild-leaf-tekna-vit

ELMOTOR PÅ 147 HK / 110 KW

Med 100 % acceleration tillgänglig 100 % av tiden ger Nissan LEAF all den kraft du behöver.

LEAF e+

LEAF e+

LEAF e+

Nissan LEAF e+ blå

ELMOTOR PÅ 214 HK / 160 KW

Nissan LEAF e+ ökar spänningen ytterligare. Med en ny motor på 214 hk blir upplevelsen ännu starkare. Accelerera för smidiga och säkra omkörningar och njut av den rena kraften varje dag.

Nissan Leaf Nissan LEAF- natt- stad-NissanConnect smartphone-skärm

HÅLL KONTAKTEN MED DIN NISSAN LEAF GENOM NISSANCONNECT-TJÄNSTER

NissanConnect-tjänster ger infotainment, navigering, säkerhet, fjärrstyrning av fordonet och mer för att hålla dig säker, informerad och ha full kontroll [3][4][5].

Läs mer om anslutningsmöjligheter

[1] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. 

[2] ProPILOT finns tillgängligt på ett begränsat urval av fordon. ProPILOT är en Advanced Drive-Assist™-teknologi men kan inte förhindra kollisioner. ProPILOT är endast avsett för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert och kunna ta kontroll över fordonet när som helst. 

[3] Funktionens respons och användning kan påverkas när bilen får en dålig signal. För optimal användning ska du se till att din bil är i ett område med bra mobiltäckning.

[4] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.


[5] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning. 

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga - eller kanske inte är tillgängliga som standard utan endast som tillval.