NISSAN LEAF

OM DU VILL FÅ DE SENASTE NYHETERNA OM NISSAN LEAF ÄR DU PÅ PRECIS RÄTT STÄLLE! FYLL BARA I DINA KONTAKTUPPGIFTER OCH TRYCK PÅ ”HÅLL MIG UPPDATERAD”. JA, DET ÄR SÅ ENKELT.

LEAF 3.ZERO e+ i begränsad upplaga

Nissan LEAF

Intelligenta köregenskaper som bland annat innefattar det avancerade förarassistanssystemet ProPILOT* och teknologin e-Pedal™ för de dagar du behöver en behaglig hemresa.
Intelligent kraft som ger dig från 270 km** upp till 385 km** räckvidd (beroende på vald version) och tre effektiva körlägen.
Intelligent integration med din smartphone gör att dina resor ryms i din hand.

Ditt förnamn får bara innehålla bokstäver.

Ditt efternamn får bara innehålla bokstäver.

Skyddet av dina personuppgifter har hög prioritet hos oss.

Varför behöver du dela dina personuppgifter?

Dela dina personuppgifter gör det möjligt för Nissan Nordic, Svensk Filial till Nissan Nordic Europe Oy, i egenskap av personuppgiftsansvarig, att tillmötesgå dina önskemål (främst via våra återförsäljare), skicka relevant information om våra fordon och tjänster, mäta försäljnings-, eftermarknads- och annonsresultat, genomföra nöjdhetsundersökningar, förbättra våra produkter och tjänster och, efter ditt uttryckliga samtycke, skicka personligt anpassad reklam om våra fordon och relaterade tjänster till dig.

Med vem delar vi dina personuppgifter?

I egenskap av oberoende personuppgiftsansvariga begränsar vi delning av dina personuppgifter till våra Nissan-återförsäljare, tjänsteleverantörer och andra enheter inom Nissan-koncernen. De kan därför komma att lämnas ut till länder utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, men vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda dem.

Dina rättigheter.

Du kan få en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat standardformat. Du kan även invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller begära att de begränsas, ändras eller blockeras.

Du kan när som helst meddela oss att du vill ändra hur dina personuppgifter behandlas genom att helt enkelt skicka ett mail till sweden@nissan-services.eu

Vi är tacksamma att du är en av våra besökare. Du har ombetts att dela vissa personuppgifter. Skyddet av dina personuppgifter har hög prioritet hos oss:

Du kan när som helst ändra dig genom att använda länken för säga upp våra meddelanden. Du hittar mer information om datasekretess hos Nissan genom att klicka här.

* Obligatoriska fält

Bilderna som visas endast som vägledning I vissa fall kan bilder föreställa versioner som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar en utrustningsnivå eller ett erbjudande som marknadsförs i Sverige. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga på den svenska marknaden, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.

 

*Källa: AAA, sammanräkning av registrerade Nissan LEAF under 2018 inom EU, Norge, Schweiz och på Island.

 

**Siffror gällande räckvidd baseras på laboratorietester i enlighet med EU-lagstiftning och är avsedda för att jämföra olika bilmodeller. Informationen refererar inte till en specifik bil och Nissan kan inte garantera dessa siffror. Siffrorna reflekterar nödvändigtvis inte verklig körning och tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och väderförhållanden kan påverka resultatet. Siffrorna sattes under den nya WLTP testcykeln (Worldwide harmonizied Light vehicle Test Procedure)

 

***ProPILOT är endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT är ett förarassistanssystem och kan inte aktivt undvika olyckor. ProPILOT är avsett för vägar med separerade körfält och alltid under förarens översyn med händer på ratten. Det är förarens ansvar att vara alert, köra säkert och ha möjlighet att ta kontroll över bilen vid varje tillfälle.

 

**** Energiförbrukning blandad körning (Wh/km): 180-206. CO2 blandad körning (g/km): 0 vid körning (och laddning från förnyelsebar energikälla).

 

*****Laddtiden är beroende av laddningsförhållanden, inklusive laddartyp och dess tillstånd, batteritemperatur samt omgivande temperatur vid användningsplatsen. Snabbladdning av Nissan LEAF kan göras via en CHAdeMo snabbladdare. Nissan LEAF är utvecklad för att tillgodose majoriteten av daglig körning och är utrustad med en batteriskyddsfunktion som skyddar batteriet under upprepade snabbladdningar inom en kort tidsrymd. Laddtiden för upprepade snabbladdningar kan därför öka i de fall när batteritemperaturen aktiverar skyddsfunktionen.