DEN OUMBÄRLIGA APPEN NISSANCONNECT EV

- Ställ in den perfekta temperaturen innan du går in i bilen.

- Kontrollera din räckvidd och laddstatus. 

- Sätt timern att ladda din Nya Nissan LEAF under de timmar när elpriset är som lägst.

- Hitta de närmaste laddstationerna.

 

ANPASSA NYHETER, INFORMATION OCH LJUD EFTER EGET TYCKE

TEKNIK SOM INFORMERAR OCH UNDERHÅLLER

Få åtkomst till dina räckviddsnivåer, energimätare, laddtid och ditt Bluetooth-ljud på din digitala informationsskärm i det format som passar dig.

DEN ANPASSNINGSBARA SKÄRMEN GER DIG UPPGIFTER PÅ FÖRHAND

ANSLUT MED APPLE CARPLAY

Släpp loss kraften i din smartphone med Apple CarPlay. När du har synkat ihop enheten med bilen kommer dina favoritfunktioner att visas på skärmen i din nya Nissan LEAF. Det ger dig enkel tillgång till nyheter, information och all annan underhållning de har att erbjuda.

NJUT AV ETT ENERGIEFFEKTIVT LJUDSYSTEM FRÅN BOSE

Få ut en fantastisk ljudkvalitet, samtidigt som du sparar energi tack vare en energisnål förstärkare och sju små, högtalare som är strategiskt utplacerade i kupén. Experterna hos Bose har utformat ett ljudsystem med samma ekologiska värderingar som nya Nissan LEAF.

Apple CarPlay

Mobil integration

Bluetooth

Handsfree-samtal

USB-port

Musik och laddning

AVANCERADE SÄKERHETSFUNKTIONER SOM GER SINNESRO

TEKNIK FÖR DIN SÄKERHET

Nya Nissan LEAF är utrustad med Nissans mest avancerade säkerhetssystem som hjälper dig att bli mer alert och trygg ute på vägen. Se specifikationerna om nya Nissan LEAF för mer info.

5-STJÄRNIGT BETYG

EURO NCAP - EUROPEISKA UTVÄRDERINGSPROGRAMMET FÖR NYA BILAR

Under 2018 introducerade Euro NCAP nya tester som behandlar viktiga scenarier av kollisioner med andra bilar, cyklister och fotgängare. 

Nya Nissan LEAF fick betyget 93 % på säkerhet gällande vuxna och 86 % på barnskydd. Nya Nissan LEAF:s avancerade förarassistanssystem, kamera- och radarteknik som även ger fördelen av fotgängar- och cyklistavkänning, är grunden i Nissans avancerade Intelligent Mobility-system.

Med det maximala betyget 5 stjärnor från Euro NCAP kan förare av nya Nissan LEAF njuta av en säkrare, tryggare körupplevelse.