NYA NISSAN JUKE

NYA NISSAN JUKE

Håll dig uppdaterad

OM DU VILL VETA MER ÄR DU ÄR PÅ RÄTT PLATS! FYLL I FORMULÄRET, KLICKA PÅ ”SKICKA” OCH VAR BLAND DE FÖRSTA ATT TA EMOT SENASTE NYTT OM NYA NISSAN JUKE.

Ditt förnamn får bara innehålla bokstäver.

Ditt efternamn får bara innehålla bokstäver.

Varför behöver du dela dina personuppgifter?

Dela dina personuppgifter gör det möjligt för Nissan Nordic, Svensk Filial till Nissan Nordic Europe Oy, i egenskap av personuppgiftsansvarig, att tillmötesgå dina önskemål (främst via våra återförsäljare), skicka relevant information om våra fordon och tjänster, mäta försäljnings-, eftermarknads- och annonsresultat, genomföra nöjdhetsundersökningar, förbättra våra produkter och tjänster och, efter ditt uttryckliga samtycke, skicka personligt anpassad reklam om våra fordon och relaterade tjänster till dig.

Med vem delar vi dina personuppgifter?

I egenskap av oberoende personuppgiftsansvariga begränsar vi delning av dina personuppgifter till våra Nissan-återförsäljare, tjänsteleverantörer och andra enheter inom Nissan-koncernen. De kan därför komma att lämnas ut till länder utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, men vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda dem.

Dina rättigheter.

Du kan få en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat standardformat. Du kan även invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller begära att de begränsas, ändras eller blockeras.

Du kan när som helst meddela oss att du vill ändra hur dina personuppgifter behandlas genom att helt enkelt skicka ett mail till sweden@nissan-services.eu

Vi är tacksamma att du är en av våra besökare. Du har ombetts att dela vissa personuppgifter. Skyddet av dina personuppgifter har hög prioritet hos oss:

Du kan när som helst ändra dig genom att använda länken för säga upp våra meddelanden. Du hittar mer information om datasekretess hos Nissan genom att klicka här.

* Obligatoriska fält