Här är din Nissan ARIYA
Granska
Version:
Specifikationer:
Pris

Exteriör färg:
Interiör färg:
Fälgar:
Totalt pris:  (1)
Deposition:

Du kan göra förändringar i beställningen av din Nissan ARIYA, fram tills din slutgiltiga beställning slutförts och bekräftats av din Nissan-återförsäljare.

Vill du avbryta din onlinebokning? Din depositionen kan upphävas fram tills beställningen är slutförd hos din Nissan-återförsäljare.

Fortsätt

Bokningsöversikt

Välj Nissan-återförsäljare

No dealer selected
 

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Alla återförsäljare i vår lista

Dessa är alla %number% återförsäljare i Sverige

Varför behöver du dela dina personuppgifter?Dela dina personuppgifter gör det möjligt för Nissan Nordic, Svensk Filial till Nissan Nordic Europe Oy, i egenskap av personuppgiftsansvarig, att tillmötesgå dina önskemål (främst via våra återförsäljare), skicka relevant information om våra fordon och tjänster, mäta försäljnings-, eftermarknads- och annonsresultat, genomföra nöjdhetsundersökningar, förbättra våra produkter och tjänster och, efter ditt uttryckliga samtycke, skicka personligt anpassad reklam om våra fordon och relaterade tjänster till dig.Med vem delar vi dina personuppgifter?I egenskap av oberoende personuppgiftsansvariga begränsar vi delning av dina personuppgifter till våra Nissan-återförsäljare, tjänsteleverantörer och andra enheter inom Nissan-koncernen. De kan därför komma att lämnas ut till länder utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, men vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda dem.Dina rättigheter.Du kan få en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat standardformat. Du kan även invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller begära att de begränsas, ändras eller blockeras.Du kan när som helst meddela oss att du vill ändra hur dina personuppgifter behandlas genom att helt enkelt skicka ett mail till sweden@nissan-services.eu.

Vi är tacksamma att du är en av våra besökare. Du har ombetts att dela vissa personuppgifter. Skyddet av dina personuppgifter har hög prioritet hos oss :

Jag tar gärna emot annonser som uppfyller mina förväntningar.

Bilderna som visas är för handledning. Avbildad karossfärg kan i nyans avvika något i verkligheten. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.

(1) Priset inluderar vald version, karossfärg och eventuell extrautrustning

Redigera din beställning
Bilderna som visas är för handledning. Avbildad karossfärg kan i nyans avvika något i verkligheten. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.

(1) Priset inluderar vald version, karossfärg och eventuell extrautrustning

Vanliga frågor om Nissan ARIYA

Onlinebokning innebär att du, bland tillgängliga förbeställningsversioner av Nissan ARIYA, kan göra en bokning med vetskapen att ditt fordon kommer att levereras vid ett senare tillfälle. Onlinebokning förbinder dig inte att köpa bilen och kan avbrytas när som helst fram till slutförandet av köpprocessen hos din Nissan-återförsäljare.

Välj önskad version och välj din Nissan-återförsäljare. 1000 kr kommer att reserveras på ditt kreditkort. Efter bokningen kommer du att få ett e-postmeddelande med en bekräftelse och din valda Nissan-återförsäljare ordnar ett möte för att slutföra beställningen hos återförsäljaren. Reservationssumman kommer att släppas när du slutför din beställning eller om du väljer att avbryta bokningen.

Liksom när du bokar ett hotellrum kommer vi reservera en summa (1000 kr) på ditt kreditkortskonto. Vi drar inte dessa pengar. Summan släpps när du slutför beställningen hos din valda Nissan-återförsäljare eller om du väljer att avbryta din onlinebokning.

Nissan ARIYA ADVANCE och ARIYA EVOLVE är versionerna som är tillgängliga vid förbeställning. Förbeställningsversionerna visar det bästa av vad Nissan ARIYA har att erbjuda. Läs mer om Nissan ARIYA här på vår hemsida.

Innan du slutför bokningen kommer du att bli ombedd att välja en Nissan-återförsäljare. När din bokning är slutförd kommer din valda återförsäljare att kontakta dig för att ordna ett möte och slutföra beställningen i bilhallen.

När du gjort din bokning här på vår hemsida kommer din valda Nissan-återförsäljare att kontakta dig för att ordna ett möte och slutföra beställningen. Då kommer du få mer information gällande aktuella leveranstider mm. Din återförsäljare kommer kontinuerligt hålla kontakten med dig och slutgiltigen ordna leveransen av Nissan ARIYA.

Du kan ändra din bokade Nissan ARIYA genom att kontakta din valda Nissan-återförsäljare när som helst innan beställningen från produktionen görs.

Du kan avbryta din onlinebokning när som helst innan du slutför beställningen hos din Nissan-återförsäljare. För att göra detta, följ länken i e-postmeddelandet med bekräftelsen. Du behöver ett bekräftelsesnummer för bokningen och dina personuppgifter för att göra detta. Om du inte hittar bekräftelsesnumret för bokningen, kontakta din valda återförsäljare som hjälper dig.

Ja, din bokningsavgift är i form av en kreditkortsreservation och kommer att släppas automatiskt i enlighet med din kreditkortsutgivares policy när du avbryter bokningen eller slutför ordern hos Nissan-återförsäljaren.

Provkörningar kommer att vara tillgängliga när återförsäljarna har tillgängliga bilar. Kontakta din närmaste Nissan-återförsäljare för mer information.

arrow-icon
SE ALLA