Spela din musik på ditt sätt och håll koll på vad som händer i världen med avancerade funktioner och appar från NissanConnect. Det finns inget bättre sätt att äga vägen oavsett om du använder dig av funktioner för enkel reseplanering via Google Send To Car, navigation, musik, säkerhet eller lokal sökning.

NissanConnects funktioner

ANDRA FUNKTIONER I NISSANCONNECT

ANSLUTNING TILL MOBILTELEFON

Bluetooth®-anslutning med din kompatibla smartphone innefattar åtkomst till din kontaktlista, så att det är enkelt att ringa, svara och avvisa samtal direkt från ditt infotainmentsystem.

INTUITIVT GRÄNSSNITT

Med en pekskärm som inte bländar och mjuka knappar är det enkelt att få åtkomst till funktionerna som du behöver när du är ute på vägarna. Hårda knappar ger omedelbar åtkomst till de vanligaste funktionerna.

AVANCERAD NAVIGATION

Kontinuerlig dynamisk navigation innefattar varningar vid kurvor och hög hastighet, avfartsvy och körfältsvägledning för säkrare, bättre informerad körning.

FÖRBÄTTRAT LJUD

DAB-digitalradio, internetradio och musikstreaming via utvalda appar, Bluetooth®/USB-anslutning, visning av skivomslag.

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

NissanConnect ger en värld av information till din bil. Intressepunkter, trafik, parkering och bränsleinformation, samt nyhetsrubriker och uppdateringar på sociala medier.