Andra funktioner för NissanConnect med smartphone-appar

DIN NISSAN OCH DIN SMARTPHONE. I PERFEKT SYMBIOS.

Applikationen för NissanConnect på din smartphone ger dig enkel och bekväm tillgång till ett urval av appar. När din smartphone är ansluten till bilen (via Bluetooth eller USB) har du åtkomst till dessa applikationer via knapparna på ratten, pekskärmen eller genom att använda taligenkänning så att du inte behöver använda händerna.

INTUITIVT GRÄNSSNITT

En pekskärm som inte bländar och omedelbar åtkomst till de viktigaste funktionerna med bara ett knapptryck gör systemet enklare och mer bekvämt, samtidigt som det förbättrar säkerheten eftersom du kan hålla ögonen på vägen.

GOOGLE SEND-TO-CAR

Med Google Send-to-Car kan du planera dagen i förväg innan du lämnar hemmet. Hitta din resplan och skicka den sedan direkt till din bil med Google Send To Car (endast utvalda länder), så är du redo att köra.

AVANCERAD NAVIGATION

Satellitnavigation med kontinuerliga instruktioner och ett urval av funktioner för att hålla dig säker: varningar vid kurvor och hög hastighet, avfartsvy och körfältsvägledning.

FÖRBÄTTRAT LJUD

Streama internetradio och musik via utvalda appar eller anslut din telefon via Bluetooth® eller USB för att få åtkomst till ditt musikbibliotek. Skivomslag och digitalradio (DAB) förbättrar din lyssningsupplevelse ytterligare.

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

NissanConnect med smartphone-appar ger dig tillgång till sökningar, trafik- och parkeringsinformation samt sociala nätverk, nyheter och mer direkt till din skärm. Inkommande meddelanden kan läsas upp högt så att du hela tiden håller ögonen på vägen.