DETALJERADE FUNKTIONER I NISSANCONNECT EV

Lägg till din telefon för ännu bättre anslutbarhet

NissanConnect EV-mobilappen för iPhone och Android gör det möjligt att hantera din elbil överallt där du har en anslutning. Den ger dig verktygen för att du ska kunna kontrollera laddnivå, påbörja laddaning, starta/stoppa klimatanläggningen, kontrollera ditt uppskattade köravstånd mm.

Digital Audio

Ha hela din spellista, inklusive utvalda streamingtjänster, nära till hands på skärmen för bilens infotainmentsystem när du ansluter din telefon med USB eller Bluetooth.

NissanConnect EV Route Planner

NissanConnect EV och dess reseplanerare ger dig information om laddningsstationer i närheten av din bil och hittar den bästa vägen till den närmaste stationen. Platser uppdateras kontinuerligt eller så kan du ladda ner dem manuellt för den senaste informationen. I sällsynta fall vid en laddningsnivå på lägre än 15 % kommer systemet att ladda ner de laddningsstationer som är närmast dig och automatiskt guida dig till en station. 

Körhistorik

Körhistorik assisterar dig i din dagliga körning genom att låta dig se information om till exempel din energiförbrukning och dina resvägar (laddas upp varje dag), samt ditt körsätt och din elanvändning. Du kan använda den här informationen för din framtida körning.

Ranking

Jämför din körning med förare över hela världen utifrån en rad olika kriterier. Rankingar sker dagligen, varje månad och varje vecka. Registrera för att vara med i världsrankingarna och bli en del av denna positiva tävling!

Virtuella ekoträd

Se hur många ekoträd som har förvärvats och hur Nissans förare av elbilar hjälper till att spara koldioxidutsläpp i ditt land och runt om i världen.

Underhållspåminnelser och aviseringar

Få underhållsaviseringar på webbportalen You+Nissan eller i din NissanConnect EV-app när din bil håller på att nå kilometerantalet för nästa underhållskontroll.

Anslutningspåminnelse

Spara dina favoritladdningsplatser (POI), så kommer din bil att informera dig när du är nära dina sparade platser och påminna dig om att ansluta till dem.

Aviseringar: Batteriuppvärmning start/stopp

Få information om när batteriuppvärmningsfunktionen är aktiverad.