ANDRA FUNKTIONER I CARWINGS

LÄGG TILL DIN TELEFON FÖR ÄNNU BÄTTRE ANSLUTBARHET

NissanConnect EV-appen för iPhone och Android gör det enkelt att hantera din elbil. Den låter dig kontrollera laddningsnivån, börja ladda, sätta på och stänga av klimatkontrollen, kontrollera hur länge du kan köra innan laddning och mer, direkt från din smartphone.

DIGITAL AUDIO

Ha hela din spellista, inklusive utvalda streamingtjänster, nära till hands på skärmen för bilens infotainmentsystem när du ansluter din telefon med USB eller Bluetooth.

MER EFFEKTIV KÖRNING

Med detaljerad information om batteriförbrukning, köreffektivitet, räckvidd och mer håller din bil dig informerad under resans gång och hjälper dig att köra fler kilometer på varje laddning.

CARWINGS RESEPLANERARE

CARWINGS och dess reseplanerare ger dig information om laddstationer i närheten av din bil och hittar den bästa vägen till den närmaste stationen. Nya platser uppdateras regelbundet eller så kan du ladda ner dem manuellt för att få den senaste informationen. I sällsynta fall, vid en laddnivå på lägre än 15 %, kommer systemet att ladda ner de laddstationer som är närmast dig och automatiskt guida dig till en station.

KÖRHISTORIK

Körhistorik assisterar dig i din dagliga körning genom att låta dig se information om till exempel din energiförbrukning och dina resvägar (laddas upp varje dag), samt ditt körsätt och din elanvändning. Du kan använda den här informationen för din framtida körning.

RANKING

Jämför din körning med förare över hela världen utifrån en rad olika kriterier. Rankingar sker dagligen, varje månad och varje vecka. Registrera för att vara med i världsrankingarna och bli en del av denna positiva tävling mellan ägare av elbilar!

VIRTUELLA EKOTRÄD

Se hur Nissans elbilsförare hjälper till att minska koldioxidutsläppen i ditt land och världen över genom att jämföra med hur många träd det skulle krävas för att absorbera samma mängd koldioxid.