NAVARA

NAVARA Upptäck video

DESIGN

ÄNDAMÅLSENLIG DESIGN

Linjerna antyder styrkan i den moderna utformningen, utan att överdriva. Nissan Navara är en tuff arbetshäst med tidsenlig design med en dominerande front som är accentuerad av kraftiga, markerade hjulhus.

SJÄLVSÄKER FRONT

Nissan Navara möter världen med en djärv men kompromisslös look. Den markerade fronten understryks av en kromad grill och stora strålkastare som inger styrka.

C-CHANNEL LASTFÖRANKRINGSSYSTEM

Det unika lastförankringssystemet C-channel möjliggör snabbare och enklare lastning på lastbädden och golvet. Systemet erbjuder även flyttbara fästen som håller prylarna säkert på plats.

17" FÄLGAR

Ett så här muskulöst och elegant fordon behöver matchande fälgar. Och de kraftfulla 17 " lättmetallfälgarna är just precis vad som behövs.

2-ZONS KLIMATANLÄGGNING ACC

Alla tycker inte det är för varmt - samtidigt. En effektiv 2-zons klimataläggning ACC ger förare och frampassagerare kontroll över sina egna temperaturinställningar - så att alla kan ha det bekvämt..

KÖRGLÄDJE

SUV-KÄNSLA OCH KOMFORT

Robust men raffinerad. Varför inte? Nu mer än någonsin kan du njuta av komforten på jobbet med 2-zoners klimatanläggning ACC, läderklädsel och elmanövrerade framstolar, farthållare och Birdview DVD-baserat navigationssystem.

DUBBELHYTT MED PLATS FÖR FEM

Nu kan alla njuta av resan. Med en andra sätesrad får fem vuxna bekvämt plats i dubbelhytten.

PRESTANDA

Intelligent kraft

En förbättrad 2,5 liters dCi dieselmotor på 190 hk och 450 Nm vridmoment gör kraftöverföringen flexibel. Välj mellan ett brett motorutbud, som sträcker sig från den effektiva 144 hk med 350 Nm vridmoment till den mest kraftfulla - en 3-liters V6 dieselmotor på 231 hk och 550 Nm vridmoment. Oavsett hur stark du vill att din bil ska vara kommer Nissan NAVARA att uppfylla dina behov.

SEXVÄXLAD MANUELL VÄXELLÅDA

Den sexväxlade manuella växellådan ger större vridmoment vid krypkörning och full kontroll i svår terräng. Du känner den fulla kraften från Nissan Navaras motor – oavsett om du åker på motorvägen eller utforskar ett brant skogsspår.

FEMSTEGAD AUTOMATISK VÄXELLÅDA

Kör utan ansträngning. Det är inte många pick-uper man kan säga detsamma om. Du kan välja en femstegad automatisk växellåda på SE och LE versionerna på Double Cab – som gör din körning ännu mer avkopplande.

SÄKERHET

ABS OCH EBD

Tunga laster baktill och svåra inbromsningar kan ställa till med problem. Så är det inte med Nissan Navara. Den elektroniska bromskraftsfördelningen (EBD) balanserar automatiskt bromskraften mellan fram- och bakaxel. Permanent ABS förhindrar att hjulen låser sig så att du kan ha kontroll över fordonet.

EXTRA KROCKSKYDDAD HYTT

Glöm inte säkerheten även om du gillar äventyr. Nissan Navaras främre och bakre kollisionszoner är utformade för att hjälpa till att skydda de förstärkta centrala zonerna i hytten – och de som sitter där.

FÖRAR- OCH PASSAGERARKROCKKUDDAR

Hårt arbete och hårt spel hör till livet med Nissan Navara. Men det gör din säkerhet också. Därför har den alltid förar- och passagerarkrockkuddar som standard.

SIDOKROCKKUDDAR OCH KROCKSKYDDSGARDINER

Kör var som helst och kör tryggt. Sidokrockkuddar och sidokrockgardiner skyddar dig och dina passagerare - i synnerhet i händelse av en krock från sidan. Finns som tillval / standard beroende på version.

INNOVATION

C-CHANNEL LASTFÖRANKRINGSSYSTEM

Det unika lastförankringssystemet C-channel möjliggör snabbare och enklare lastning på lastbädden och golvet. Systemet erbjuder även flyttbara fästen håller prylarna säkert på plats.

DIFFERENTIALBROMS BAK

Alla versioner är utrustade med differentialbroms bak. Detta minskar automatiskt hjulspinn på eller utanför vägen och ger dig maximal dragkraft när du mest behöver det.

INKOPPLINGSBART 4X4-SYSTEM

Ett lätt vrid på knappen tar dig från 2WD till 4WD. Och eftersom vi vet att Nissan Navara-förare gärna kör sina egna vägar kan du även välja ett läge med lågväxel och fyrhjulsdrfit när terrängen blir riktigt besvärlig.

FJÄDRING FRAM OCH BAK

Nissan Navaras intelligenta fjädringssystem låter dig köra dit du vill. Framhjulen har kompakt individuell upphängning med fjäderben och dubbel wishbone - lätt men ändå starkt för att ge optimal komfort med stabila köregenskaper. Den bakre upphängningen ger hög sidostabilitet för bättre kurvtagning, plus lång fjädringsväg som jämnar ut ojämnheter när du kör i terräng.