Håll kontakten

FÖRBÄTTRAD OCH SOFISTIKERAD


Den ultimata superbilen har just uppdaterats. Nissan GT MY15 erbjuder bästa sportbilsprestanda och en otroligt lyxig körupplevelse.
MY15-versionen har fått nya komfortegenskaper utan att kompromissa med övriga bilegenskaper.

EXTERIÖR DESIGN

INTERIÖR DESIGN

FÖRBÄTTRAD KOMFORT, UTAN UPPOFFRINGAR

Njut av en fantastisk körupplevelse oavsett om du befinner dig på en kurvig väg i bergen, en tävlingsbana eller på en gata i stan. Köregenskaperna i Nissan GT-R MY15 har optimerats. Både ljud- och vibrationsnivån i kupén har sänkts, allt för att du ska få en njutbar körupplevelse och kunna lägga allt fokus på själva körningen.

FÖRBÄTTRAD FJÄDRING

MJUKT NEDFÖR BACKARNA

Känn dig säkrare och stabilare i kurvorna med färre styrkorrigeringar, tack vare det förbättrade lätta fjädringssystemet i Nissan GT-R. Vi har ändrat både stötdämparens spjällhastigheter och inställningarna för styrenheten (ECU). Varje åktur ska vara så hisnande (men samtidigt mjuk) som möjligt.

MOTOR OCH PRESTANDA

ULTIMAT RACINGTEKNIK

Varje GT-R motor innehåller lätta aluminium- och magnesiumdelar. Allt monteras ihop för hand av en enda tekniker i ett dammfritt och temperaturkontrollerat rum. Motorn genomgår sedan en tuff testperiod som ska försäkra att GT-R kan leverera - både på gatan och på banan.