Håll kontakten

Upptäck legenden om Nissan GT-RLäs historien bakom Nissan GT-R och hur legenden föddes

Nissan öppnar racingvärlden för alla!

Prestigefyllda världsmästerskapet FIA GT1 väntar på dig. Nissan öppnar racingvärlden för alla med GT Academy.

GT Academy bjuder in spelare att tävla om att bli riktiga racerförare och tävla i prestigefyllda världsmästerskapet FIA GT3 där Nissan GT-R är stjärnan i Nissans europeiska motorsportsprogram.

GT Academy - Nissan GT-R

HISTORIEN OM GT-R

Takumi - Nissan GT-R

Takumi - själen av gästfrihet

Bygger noggrant varje del, tänker på ansiktsuttryck och känslorna hos kunderna som kommer att använda deras produkter. Det är en Takumi - en del av den japanska tradition. Det finns en mänsklig själ inbyggd i Nissan GT-R. Denna sportbil skulle aldrig kunna skapas i en fabrik som bara drivs av rationellt tänkande.

Möt Kazutoshi Mizuno-san, skaparen av Nissan GT-R

Mizuno-san, skaparen av Nissan GT-R, delar sin vision om denna prestationssportbil: "Vårt mål var att skapa en flaggskeppsmodell för att främja vår teknik ... men också för att utveckla en ny typ av superbil. Superbilar har traditionellt sett riktats till förare med avancerade kunskaper. Vår nya multipresterande superbil kan köras snabbt och skickligt av nästan vem som helst, under vilka förhållanden som helst."

UTVECKLAD FÖR ATT SPRÄNGA GRÄNSER

REKORDBOK - Nissan GT-R

SKRIVER OM REKORDBÖCKERNA

Racingversionen GT1 av Nissan GT-R testades först i Europa 2009. Den tog en pallplats vid hårda Spa 24 Hours det året, och vann 2010 vid Silverstone.

År 2011 tog Nissan GT-R titeln FIA GT1 världsmästare.

I mars 2012 tog Nissan GT-R Nismo GT3 segern i Blancpain Endurance Series i de brittiska GT-mästerskapen.

LEGENDEN OM GT-R - Nissan GT-R

DELTA I LEGENDEN OM GT-R

Förutom att vara en av världens snabbaste multipresterande supersportbilar finns det ett likhetsteckan mellan Nissan GT-R och passion! Det är det som byggs in i varje GT-R. Det är det som föraren känner samma sekund som motorn mullrar igång. Spänningen fortsätter. Legenden växer. Nu är det dags för dig att få uppleva det.