Håll kontakten

NISSAN GT-R
INTERIÖR

Nissan GT-R MY 2015 har förbättrad åkkomfort. Tillverkad av förstklassiga material för ännu sportigare och mer raffinerad körning, erbjuder GT-R en mer komfortabel åktur med mindre vägbrus och vibrationer, för att öka samspelet mellan människa och maskin.

Interiör design och funktioner - Nissan GT-R

OFFRA INGENTING

Läderklädda sportstolar

Recaro® läderklädda sportstolar är utan tvekan byggda för prestanda. De förstärkta sportstolarna håller dig på plats, medan utskärningar i förarstolens sittdyna underlättar benrörelser.

En 8-vägs elektroniskt justerbar förarstol försäkrar att praktiskt taget alla kommer att sitta bekvämt bakom ratten i en GT-R ®.

Kolfiber och borstad metall

Interiören i GT-R ® består av kolfiber och borstad metall rakt igenom, med fokus på ergonomi och modern design.

Med djärva inredningsdetaljer som den svarta läderratten, växelspaksknoppen och handbromsen avspeglas den exteriöra kaxiga stilen även interiört.

HÅLL DINA POÄNG PÅ BANAN

UNIKT SPELGRÄNSSNITT

Ställ in mätaren på skärmen för att få den information du behöver vid tillfället. Du kan få direkt information om oljetemperatur, oljetryck och laddtryck. Sex vyer kan konfigureras vilket ger värdefull information om kylartemp, vridmoment fram, distributionstakt... Acceleration G. När den visas, ser du även historiken för de senaste 20 sekunderna. Om ett inställt G-värde överskrids, blir kurvan röd för att varna föraren.

Nissan GT-R - INTERIÖRA DIMENSIONER

Läderklädda sportstolar - Nissan GT-R