TUFFARE OCH SMARTARE ÄN NÅGONSIN

HÅRDA TAG I 80 ÅR

Stark, smidig, snygg – nya Nissan NAVARA 4x4 är den senaste i en lång rad pickuper från Nissan - den första tillverkade vi redan 1935! Under åren som gått har vi introducerat nyheter som Nissan King Cab (1977) och det innovativa lastfixeringssystemet ”C-channel” (2005). Nu blir vi först att utrusta en pickup, med en lastvikt på upp till 1 ton, med en 5-länkad spiralfjädrad bakaxel. Vår historia, som delas av 14 MILJONER PICKUP-ÄGARE i 180 LÄNDER, är en fantastisk framgångssaga. När det handlar om äventyr, kommer Nissan visa vägen.

TUFF & SMART

VI PRESENTERAR NYA
NISSAN NAVARA.

Vi har alltid byggt starka, robusta och pålitliga pickuper. Vårt utvecklingsarbete pågår hela tiden – allt för att du ska kunna få precis det du vill ha. Med sitt kraftiga chassi, sin effektiva 4-hjulsdrift och dubbelturbodiesel på 190 hk (eller enkelturbo på 160 hk), levererar nya NAVARA härlig prestanda och klassledande bränsleekonomi - som man kan förvänta sig av en pickup från Nissan. Med en förbrukning från endast 6,4 lit. per 100 km, tar den dig fram effektivt, både på- och vid sidan av vägen. Med en nybilsgaranti på 5 år / 160.000 km kan du dessutom känna dig extra trygg. Upplev nästa generations pickup från Nissan – den är kraftfull, slitstark och erbjuder fantastisk åkkomfort.

EN FANTASTISK INTERIÖR

TUFF MEN ÄNDÅ BEKVÄM

Exteriört är det en 4x4-pickup, men interiört påminner nya Nissan NAVARA mer om en personbil i premiumklassen. Ta en titt på den ergonomiskt utformade instrumentpanelen och de högklassiga materialen. Koppla av i de fantastiska stolarna, ställ in den automatiska klimatanläggningen med 2 zoner och njut av komforten som den nya 5-länkade spiralfjädrade bakaxeln ger. Nya Nissan NAVARA är inte bara är en riktig slitvarg – den är även en dröm att köra till vardags.

EN PÅLITLIG ARBETSHÄST

En pickup du kan lita på. Nya NAVARA 4x4 har ett stegchassi med slutna sektioner istället för den U-sektionsram som är vanligt hos konkurrerande modeller. Vi hittar även en 5-länkad spiralfjädrad bakaxel på nya NAVARA som ger bättre åkkomfort och smidigare köregenskaper, utan att lastkapaciteten blir lidande.

4 HJUL
SOM DRIVER
GER MASSOR AV KRAFT

Om du befinner dig ute i terrängen eller mitt inne i storstadsdjungeln spelar ingen roll – Nissan NAVARA trivs överallt. Du kan välja mellan 3 körlägen – ”4WD High” för lättare offroadkörning, ”4WD Low” för krävande offroadkörning i sand, snö eller lera, samt ”2WD” för landsvägen. Med funktioner som ”Hjälp vid start i backe” (Hill Start Assist) och ”Hjälp vid utförskörning” (Hill Descent Control), är detta en pickup som är redo för allt! Den erbjuder bra grepp och driv, även i 2WD-läget, inte minst tack vare den elektroniska differentialspärren (eLSD).

UTRUSTNINGSNIVÅER
EXTERIÖR UTRUSTNING I URVAL

- Breda hjulhus (Double Cab)
- Stötfångare fram, karossfärgad (Double Cab)
- Stötfångare bak, Black
- Frontgrill, Silver
- Backspegelkåpor, Black
- Exteriöra dörrhandtag, Black
- 16'' stålfälgar
- Integrerad spolier i flaklämmen

Utöver VISIA
- Breda hjulhus (King Cab)
- Stötfångare fram, karossfärgad (King Cab)
- Stötfångare bak, Chrome
- Frontgrill, Chrome
- Backspegelkåpor, Chrome
- Exteriöra dörrhandtag, Chrome
- 16'' lättmetallfälgar

Utöver ACENTA
- Takrails
- Dimljus fram
- 18'' lättmetallfälgar
- Sidosteg
- Tonade rutor
- LED-blinkers i backspeglarna

Utöver N-CONNECTA
- Glastak (tillval)

(1) Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.