NOLLUTSLÄPP UNDER FÄRD

VÄRLDSLEDANDE INOM 100% ELDRIFT

100% ELDRIVNA NISSAN LEAF gör ansvarsfull och ekonomisk körning till verklighet.
Den är säker, tyst och har en utmärkande design, låga driftskostnader och förbättrad räckvidd.

IMPONERANDE TYST

LEAF erbjuder fullt vridmoment från första metern, tyst och vibrationsfri körning samt låg tyngdpunkt för härliga vägegenskaper. Vad väntar du på? Boka en provkörning idag!

LÅGA DRIFTSKOSTNADER

Köp en elbil och säg adjö till mer än enbart bensin. Oljebyten och höga servicekostnader kommer också att tillhöra det förflutna. Nissan LEAF har ingen förbränningsmotor eller energislukande transmission, vilket betyder färre rörliga delar som kräver service. Detta innebär att du får ut det mesta med minimalt underhåll. Med andra besparingar såsom supermiljöbilspremie, skattelättnader och andra potentiella förmåner blir fördelarna ännu fler.

FÖRBÄTTRAD RÄCKVIDD

Varje laddning ger dig en räckvidd på upp till 250 kilometer (NEDC)*. Nya Nissan LEAF har innovativa egenskaper som maximerar din räckvidd som dock även påverkas av din körstil och dina körförhållanden.*

MER UTRYMME BÄTTRE KOMFORT

Med en bekväm, rymlig och rofylld interiör - i kombination med modern teknik har du allt du behöver.

HÖG KOMFORT

En elbil med rymlig interiör och plats för 5 passagerare, eluppvärmda säten både fram och bak, helt nytt EV-navigationssystem och ett nytt 30 kWh-batteri är innovationer som vi är stolta över. Men varför stanna där? Tygklädseln är tillverkad av sockerrör och är till 100% återvinningsbar. Detta betyder stilrena, moderna och bekväma säten som passar perfekt i Nissan LEAF, eftersom de, precis som den innovativa drivlinan, är ett bra miljöalternativ. Du kan även välja en praktisk läderklädsel som är lätt att hålla ren och som adderar lite extra lyx i tillvaron.

EFFEKTIVT LJUDSYSTEM FRÅN BOSE®

Njut av en fantastisk ljudkvalitet från det energieffektiva ljudsystemet från Bose®, som är standard i utrustningsnivå Tekna. Systemet är lätt, kompakt och reducerar energianvändningen med nästan 50%. Eftersom det är specialtillverkat för Nissan LEAF, kommer du att få en konsertliknande upplevelse.

IPOD- OCH USB-ANSLUTNING

Med iPod- och USB-anslutning som standard kommer du alltid att ha tillgång till dina favoritspellistor. Så det är bara att sätta igång och välja låtarna som passar dagens humör.

INNEFRÅN OCH UT

NissanConnect EV ger dig fantastiska elbilsfunktioner. Styr systemet direkt från bilen eller fjärrstyr från din smartphone.

AROUND VIEW MONITOR

Around View Monitor, som är standard på utrustningsnivå Tekna, skapar ett virtuellt helikopterperspektiv över området runt bilen och visar bilden på LCD-skärmen. Du får en 360-graders vy som hjälper dig att parkera även på de minsta utrymmena.

FRÅN DIN SMARTPHONE

Med appen NissanConnect EV kan du ställa in eller aktivera laddningen, kontrollera din laddstatus och aktuella räckvidd samt värma eller kyla kupén medan bilen är ansluten till elnätet. Ett smart sätt att förbättra räckvidden – eftersom du inte behöver använda värdefull energi från batteriet bara för att få till temeperaturen när du ska åka iväg.

NISSAN QASHQAI, utvändig formgivning

FRÅGA RIKTIGA ÄGARE. LÄS VERKLIGA SVAR

UPPTÄCK
NISSAN QASHQAI, priser och specifikationer

BERÄKNA DINA BESPARINGAR

TA EN TITT

*En NISSAN LEAF med ett 30 kWh-batteri kan köras upp till 250 kilometer på en full laddning, baserat på New European Driving Cycle (NEDC). Den faktiska konsumtionen och räckvidden kan variera beroende på körsätt, vägförhållanden, luftkonditionering och andra faktorer utom vår kontroll.