Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att NISSAN kontaktar dig.

Att leva med en elbil

DAGENS ELBILAR


ELBILENS NYA ANSIKTE

Elbilstekniken har utvecklats ordentligt under de sista åren. Det har blivit roligare, mer praktisk och överkomlig. Elbilar som NISSAN LEAF drivs med samma typ av litiumjonbatterier som din mobiltelefon och dator.

Dagens elbilar kan vara både praktiska och rymliga och liknar inte alls gårdagens underliga bilar. Utan buller och vibrationer - för att inte tala om betydligt lägre driftskostnader - finns det uppenbara fördelar med att äga och köra en elbil istället för en bil med förbränningsmotor.

ELBILSKÄNSLAN


EN SMIDIG, SPÄNNANDE, BEKVÄM, EKONOMISK OCH MILJÖVÄNLIG KÖRUPPLEVELSE

Dagens NISSAN LEAF erbjuder dynamisk acceleration, förbättrat vridmoment och motorvägsprestanda som matchar traditionella fordon med förbränningsmotorer, med några viktiga skillnader – elbilar är tystare, billigare i drift och har INGEN påverkan på miljön under drift. Lättare karossdelar och förbättrad aerodynamik gör körningen balanserad och spännande. Den fullbordas av de bekvämligheter du är van vid, som servostyrning och klimatanläggning. Dessutom finns dagens elbilar i en rad olika storlekar, till och med som elskåpbilar som NISSAN e-NV200!

ELBILAR GÖR LIVET ENKLARE


LIVET ÄR ENKELT MED EN ELBIL

Med en elbil har du ett fulladdat litiumjonbatteri varje morgon - eftersom det är naturligt att ladda över natten. Du slipper oplanerade (och dyra) stopp vid bensinstationer och det uppstår inga avgaser i garaget när du startar. Med din smartphone eller dator kan du fjärrstyra bilens klimatanläggning eller sätta igång laddningen - allt är klart för start när du är det. På vägen visar navigationssystemet exakt hur mycket energi som behövs för att du ska nå din destination och var du hittar närmaste laddningsstation – varför inte ladda din elbil medan du shoppar?!

HÖR VAD EN LEAF-ÄGARE TYCKER


 

En av Storbritanniens mest respekterade radiopratare, Mark Goodier, hade turen att få köra iväg i landets första NISSAN LEAF! Här berättar han vad det betyder för honom att äga och köra en LEAF.