Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att NISSAN kontaktar dig.

NISSAN LEAF
360° INTERIÖR

Upptäck tillgängliga klädslar till NISSAN LEAF

NYTT OMBORDSYSTEM: NISSAN CONNECT EV

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

På NISSAN vet vi att du vill hålla dig uppkopplad under din körning, och nya NISSAN LEAF gör det ännu enklare. Det nya ombordsystemet NissanConnect EV, som finns tillgängligt på Acenta och Tekna, ståtar med ett mer avancerat gränssnitt och en 5,8-tums kapacitiv pekskärm av förbättrad kvalitet, så att du kan zooma in och ut med lätthet. Med den här ergonomiska skärmen är ditt mobila liv alltid enbart några tryck bort. NissanConnect EV innefattar handsfreesamtal, ljud och DAB-radioströmmning, USB-anslutning och en förbättrad röstigenkänningsfunktion. Om du letar efter en bankomat, en bra restaurang eller någon annan “point of interest”, har det här imponerande navigationssystemet svaret. Det har aldrig varit så enkelt att vara uppkopplad.

RYMLIGARE ÄN NÅGONSIN


BEKVÄMARE ÄN NÅGONSIN

Interiören i nya NISSAN LEAF har genomgått stora förbättringar vad gäller utrymme, komfort och finish.

Interiören har uppgraderats. Stora förbättringar märks främst gällande utrymme, komfort och finish. Detta tillsammans med helt nya klädslar ger en känsla och vilja av att komma ut på vägen! Sätena i nya NISSAN LEAF ger bättre stöd och är tillverkade i ett nytt ekologiskt material. Förarstolen är dessutom inställbar i höjdled. Läderklädsel är tillgängligt för lite mer elegans och bagageutrymmet är brett och rymligt.

NYANSER AV LYX


SVART LÄDERKLÄDSEL MED DUBBLA BLÅ SÖMMAR, SVART ELLER LJUS KLÄDSEL I MOCKALIKNANDE TYG ELLER SVART VANLIG TYGKLÄDSEL

Nya NISSAN LEAF har en rymligare och mer bekväm interiör än tidigare. Läderklädsel är standard i högsta utrustningsnivån (Tekna) i kombination med en mörk interiör. Läderklädseln är perforerad och kommer med dubbla sömmar i blått.

NISSAN LEAF - INTERIÖRA MÅTT

Nissan Leaf 5 seats
Left_wheel_0004_1
Left_wheel_0005_1b
Mått i mm
ANTAL SITTPLATSER 5
NISSAN LEAF FULL BATTERIRÄCKVIDD (30 KWH) 250
BAGAGEUTRYMME – MAXLÄNGD (MM) 265 (Fast säte)
1409 (Nedfällbart säte)
1470 (Nedfällbart säte, nedfällt)
BAGAGEUTRYMME – MAXBREDD (MM) 1409
BAGAGEUTRYMME – MAXHÖJD TILL INNERTAKET (MM) 403
BAGAGEUTRYMME - KAPACITET (VDA) (L) 350 Tekna / 370 Visia & Acenta